NTV'de peş peşe 'Gezi parkı' istifaları!

Gezi Parkı protestolarını yayınlamadığı gerekçesiyle eleştirilen ve protesto edilen NTV'de istifalar yaşanıyor

NTV'de peş peşe 'Gezi parkı' istifaları!
NTV'de peş peşe 'Gezi parkı' istifaları!
GİRİŞ 04.06.2013 08:48 GÜNCELLEME 04.06.2013 09:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Taksim Gezi Parkı için başlayan ve ülke geneline yayılan protestolardan sonra ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut, NTV'deki programına son verdiğini açıkladı.

Twitter üzerinden açıklama yapan Mehmet Turgut, NTV'de yayınlanan 'Falan Filan' isimli programına, Taksim Gezi Parkı'nda meydana gelen ve tüm Türkiye'ye yansıyan olaylara medyanın tepkisini protesto etmek için son verdiğini açıkladı.

Mehmet Turgut açıklamasında, "Hepimizin bildiği nedenlerden ötürü duyduğum rahatsızlık nedeniyle NTV'de yayınlanan 'Mehmet Turgut'la Falan Filan' programına son veriyorum" dedi.

Bir istifa daha geldi

Haber prodüktörü olarak görev yapan Ömer Aykar'ın istifasının ardından Doğuş Yayın Grubu'nda Digital Editörlük görevini yürüten Dilara Eldaş da "yayın politikası" nedeniyle istifa etti.

NTV Radyo'da "İnternetler" programının sunucusu olan ve DYG'da Dijital Editörlük görevini üstlenen Dilara Eldaş ayrılık kararını twitter'dan duyurdu:

Cok sevdigim, yillardir calistigim kanal NTV'yi, okulumu biraktim. Istifa ettim. Sanirim simit satmam gerekecek. 6 yıldır NTV'de görev yapan Eldaş, daha önce atv ve CNNTÜRK'te çalışmıştı

YORUMLAR 21
  • YORUMCU 10 yıl önce Şikayet Et
    NE YANİ?. Ne Yani NTV provokatör TV olma kararı mı aldı?!!!!
    Cevapla
  • umityldz 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu arkadaşlar. kanalda çaycı mıymış??? Zira isimlerini ilk kez duyuyorum.. Hügo Tolga abi bunlardan daha çok tanınıyor kanımca..
    Cevapla
  • Nihat KAAN 10 yıl önce Şikayet Et
    KAYBETTİN NTV!. 3 Kişiyi kaybettin (ki adlarını bende yeni duyuyorum).. Ama Milyonları kazandın.. Sakın unutma. Seninleyiz. Halkla olan bilsin ki, halk her zaman onunla olur. Bir gün her şey dinecek, durulacak. Tarih, halkın yanında olanlarla anılacak her zaman.. Halk için Teşekkürler NTV.. Biz seninleyiz..
    Cevapla
  • hasan yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    ntv . ntv yi zaten kanal listemdem sildim.
    Cevapla
  • Kamil CANDAN 10 yıl önce Şikayet Et
    NTV objektif değildir!. NTV evet açık provakatörlük yapmadı ancak gizli bir şekilde provakasyonu yürüttü. O da taraftarlarından ters tepti. Bu kanal haber kanal listemde yoktur. Zaten sinsi taraflı yayınları sebebiyle de izlemem. Çünkü her zaman kendi ideolojileri doğrultusunda haberlerine yön veren kurum ve kişilerdir. Mesela NTV de hiç bu çapulcuların yakıp yıktığı, talan edttiği görüntüleri içeren bir haber gördünüz mü? Sadece gizli provakatif yayın ve açıklamalar izleyebilirsiniz. Ne şiş yansın ne kebap. NTV sen hükümet ve muhafazakar muhalifi bir yayın kuruluşusun. Bu da en doğal hakkınız ancak tarafsız yayın yaptığınızı kesinlikle söylemeyin. Tarafsız kurum ya da kişi yoktur. Ya ideolojinizden yana tarafsınızdır, ya da doğrudan yana...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?