Berat Kandili Özel yayını Kanal 7'de

Ramazan ayının habercisi, tövbe kapısının sonuna kadar açık olduğu Berat Kandili, özel bir programla Pazar akşamı saat 21.15'te canlı yayınla Kanal 7'de ekrana gelecek.

Berat Kandili Özel yayını Kanal 7'de
Berat Kandili Özel yayını Kanal 7'de
GİRİŞ 21.06.2013 10:07 GÜNCELLEME 21.06.2013 10:07

Berat Kandili dolayısıyla gerçekleştirilen Kandil Özel programında Türkiye'nin önde gelen mevlithan, hafız ve kârileri Kanal 7 ekranında izleyicilere manevi bir gece yaşatacak.

Ramazan ayının habercisi Berat Kandili Kanal 7 ekranlarında özel bir programla kutlanacak. Fatih Camii'nden canlı olarak ekrana gelecek programda Berat Kandili'nin tüm heyecanı ekranlara yansıyacak. Gecede emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan Berat Kandili'ne özel bir açılış konuşması yapacak. Adem Kemaneci, Ali Tel, Ahmet Karalı ve Suat Gözütok okuyacakları Kur'an-ı Kerim'le izleyicilere ekran başında Kur'an-ı Kerim ziyafeti verecek.

Berat gecesinin ana duası emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, ara duası ise Fatih Camii İmam Hatibi Esat Şahin tarafından yapılacak. Gecede Ali Rıza Şahin, Mustafa Şahin, Ahmet Aybar, İbrahim Suat Erbay ve Harun Korkmaz'dan oluşan ilahi grubu en güzel ilahilerle izleyenlere manevi bir atmosfer yaşatacak. Berat gecesinin heyecan ve mutluluğu canlı olarak Fatih Camii'nden ekrana gelecek yayınla Kanal 7 ekranlarında...

Berat Kandili özel programı Pazar akşamı saat 21.15'te Kanal 7'de.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance