Halk Gezi Parkı olaylarına nasıl bakıyor?

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu İskele Sancak bu hafta, Türkiye'deki araştırma şirketlerinin başkanlarıyla birlikte Gezi Parkı olaylarının halkın siyaset dünyasına bakışına etkisini ele alacak.

Halk Gezi Parkı olaylarına nasıl bakıyor?
Halk Gezi Parkı olaylarına nasıl bakıyor?
GİRİŞ 27.06.2013 17:30 GÜNCELLEME 27.06.2013 17:30

Ülke geneline yayılan Gezi Parkı olaylarında kamuoyunun iktidar ve muhalefet partilerine yaklaşımı ve bu yönde yapılan araştırmalar ANAR, KONSENSÜS, GENAR, SONAR ve VARYANS Araştırma şirketlerinin yetkilileri tarafından İskele Sancak'ta değerlendirilecek.

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet moderatörlüğünde ekrana gelen İskele Sancak'ta bu hafta, Türkiye'nin gündemdeki en önemli olayı Gezi Parkı eylemlerinin kamuoyunda bulduğu yankı araştırma şirketleri başkanları tarafından masaya yatırılacak. Çıkan olayların halkın iktidar partisine olan güvenine etkisi, yapılan son anketlerde kamuoyunun verdiği cevaplar, yurdun dört bir yanındaki insanların olaylara bakışı ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu, KONSENSÜS Genel Müdürü Murat Sarı, GENAR Genel Müdürü Mustafa Şen, SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı ve VARYANS Araştırma Direktörü Recep Sazkaya ile İskele Sancak'ta konuşulacak. Programda ayrıca AK Parti'nin yaptırdığı araştırmanın sonucu, anket sonuçlarından olası seçim sonucu tahminleri, medyaya yansıtılan olaylardaki gerçeklik payı ve tüm bu olaylar karşısında sessizliğini koruyan kesimlerin düşüncelerine değinilecek.

Programda; 'Gezi eylemleri kamuoyunun siyasete bakışını nasıl etkiledi? Çıkan olaylar iktidar partisini yıprattı mı? AK Parti'ye halk desteği geriledi mi? Gezi eylemlerine katılanların siyasi ve sosyolojik analizi yapılabildi mi? Gezi eylemleri seçmenin siyasi tercihlerini değiştirdi mi?' sorularına yapılan anketler ışığında cevap verilecek.

Türkiye'nin demokrasi platformu İskele Sancak her Cuma 23.40'ta canlı yayınla Kanal 7'de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten 'Erdoğan' açıklaması: 'İtibar etmeyiniz'
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı