Yiğit Bulut Kanal 24'ten ayrıldı

Kanal 24 Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, görevinden ayrıldığı iddia edildi, Bulut'tan twitter'dan açıklama geldi.

Yiğit Bulut Kanal 24'ten ayrıldı
Yiğit Bulut Kanal 24'ten ayrıldı
GİRİŞ 29.06.2013 09:22 GÜNCELLEME 29.06.2013 09:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gezi olayları sırasında 'fazi lobisi ve büyük resim' analizleriyle çok konuşulan Yiğit Bulut'un, Kanal 24'teki Genel Yayın Yönetmenliği görevini bıraktığı ileri sürülmüştü.

TWİTTER'DAN YALANLADI

Bulut'un Başbakan Erdoğan'a danışman olacağı iddiaları ortaya atılırken Show TV ve NTV'ye geçeceği iddia ediliyordu. Ünlü gazeteci Bulut, hakkında çıkan ayrılık iddialarını twitter'dan yalanladı. Bulut, 'Sevgili Arkadaslar 24 TV'de gorevimin basindayim...daha aciklayacak cok sey var...' ifadelerini takipçileriyle paylaştı

YORUMLAR 3
  • Rıdvan Murat Yapar 10 yıl önce Şikayet Et
    Devam Yiğit Bey... Memleketin en zor günlerinde, bu milleti doğrularla uyardınız.Gözümüzü açtınız.Artık dualarımızda siz de varsınız.Biz inananların en zayıf olduğu halkadır medya..siz bizlerin bu alandaki gücümüzsünüz. Allah sizin gibi doğruyu görenlerin sayısını artırsın..Yoksa Emin Çölaşan gibilere kalsak ne olurdu milletin hali..
    Cevapla
  • Polat ÇELİKHAN 10 yıl önce Şikayet Et
    Başlık!. Haberin başlığında "Yiğit Bulut Kanal 24'ten ayrıldı" yazıyor. Bari (çoğulukla yapıldığı gibi) soru eki ilave etseniz de şüphede kalsak (!) Yoksa habercilikte yeni moda bu mu olacak (?) Önce "gitti" sonra gitmediğini duyurdu. Önce "öldü" sonra ölmediğini duyurdu vb. (Başlık "Yiğit Bulut Kanal 24'ten ayrıldı" şeklindeyken bu yorum yapılmıştır.)
    Cevapla
  • bilge 10 yıl önce Şikayet Et
    gazeteci olarak bu millete daha çok hizmet eder istifa etmemeli. başbakanın danışmanı olarak çıksa konuşsa ,zaten ak partide çalışıyor diye kimse dinlemez ama tarafsız bir gazeteci olarak çıkıp konuşsa insanlar dinler .ayrıca 1 ay boyunca konuşan gazeteci ve politikacılardan en fazla yiğit bulut dinlendi. -uzun ,karışık ,muğlak ,kafa karıştıran bir uslubu yoktur,açık -kısa ve net konuşuyor kendisinden daha fazla açıklama ve varan1,varan 2 ,varan 3 ler bekliyoruz .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi