CNN International: Özür dilemedik

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN International'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Khosravi ile görüşmüştü. Bu görüşme sonrası Khosravi'nin Ak Parti'den özür dilediği söylenmişti. CNN International, bu iddiayı yalanlandı.

CNN International: Özür dilemedik
CNN International: Özür dilemedik
GİRİŞ 16.07.2013 06:18 GÜNCELLEME 16.07.2013 08:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CNN İnternational'ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Khosravi, Başbakan Yardımcısı Arınç ile görüştü. CNN International, AK Parti'nin Kazlıçeşme mitinginden bir kareyi "Türkiye'de hükümet karşıtı protestolar" başlığı ile dünyaya duyurmuştu. Her ne kadar fotoğrafın altında görüntünün AK Parti mitinginden olduğu belirtilse de konuyla ilgili tartışmalar yaşanmıştı. Görüşmede CNN'in bu konuda özür dilediği iddia edilmişti.

Bu iddianın ortaya çıkmasından sonra CNN International PR'ın Twitter hesabından açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"CNN, Türkiye'de yaptığı yayının arkasındadır. Yaptığımız tarafsız yayın için özür dilemedik, dilemeyeceğiz de."

YORUMLAR 7
  • Sahlanis 10 yıl önce Şikayet Et
    onur ve saygısını yitirene. onur ve saygısını yitirene şerefsiz derler. Bunlar da benim gözümde aynı.
    Cevapla
  • Yazıcı 10 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCE YAVRUSUNA VERİLMİŞ TÜRK ADINI KALDIRIN. Dünyada örneği var mı? Hangi millet adını CNN nin ardına takar. Bunu veren hangi hükumettir. Gücümüz yetmez mi? Kaldıramayız mı?
    Cevapla
  • Sabit Kal 10 yıl önce Şikayet Et
    İran bile Amerika'nın ortasında Press TV ile. Amerikalılara meydan okuyup, CNN ve BBC'ye havlu attırırken, Türkiye'nin henüz böyle girişimlerinin bile olmaması çok acı. Ama sahi, bizim daha kendimize ait bir arabamız bile yoktu değilmi, tekerin yeniden icadını bekliyorduk değilmi? Demiri demirle CNN'i TNN'le döverler, ama şimdilik rüyadaaa maalesef. Özür beklemektense rekabete girişmeli.
    Cevapla
  • Bilo Villa 10 yıl önce Şikayet Et
    .............. ondan ozur dileyecegine cnn in yaptigi her haberi yalan-yanlis olarak dunyaya ulastir... yaptigi her haberi inceleyen bir gurup olustur ve her yanlisini yuzune camur gibisiva.... TRT Dunya diye kanal ac cnn e rakip ol.. alt yapin arastirirsan var fazlasi ile... kimseden ozur bekleme yaotiklarinla dize getir..
    Cevapla
  • BÜNYAMİN EROL 10 yıl önce Şikayet Et
    göreceğiz. CNN de aynı sahibi olduğu yahudi israil gibi eninde sonunda özür dileyecek. hem özür dileyecek hem de cezayı yiyecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı