Memati Kurtlar Vadisi'ne rakip oluyor

Kurtlar Vadisi Dizisinde Memati karakteriyle tanınan Gürkan Uygun'un yeni dizisi belli oldu. Uygun'un yeni dizisi eski dizisine rakip olacak.

Memati Kurtlar Vadisi'ne rakip oluyor
Memati Kurtlar Vadisi'ne rakip oluyor
GİRİŞ 07.08.2013 15:20 GÜNCELLEME 07.08.2013 16:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Kaçak' dizisinin çekim hazırlıkları geçtiğimiz günlerde başladı.

Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Kaçak' dizisinin çekim hazırlıkları geçtiğimiz günlerde başladı. Dizinin başrol oyuncuları Gürkan Uygun, Berk Hakman, Mustafa Avkıran, Begüm Birgören ve Özlem Yılmaz, okuma provalarında bir araya geldi. Bir bölümü Sivas'ın Divriği ilçesinde çekilecek dizi için bu bölgede özel bir set hazırlandı.

MACERA EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Senaryosunu Zülküf Yücel'in yazdığı, Volkan Kocatürk'ün ise yönetmen koltuğunda oturduğu dizi, Eylül ayında Atv'de ekrana gelecek. Heyecanlı bir hikayeye sahip olan 'Kaçak'; yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikayesini anlatıyor.

YORUMLAR 3
  • hurşit hülür 10 yıl önce Şikayet Et
    boşa masraf etmesinler.. Bu çapulcu Artık agzı ile balık tutsa işe yaramaz ...
    Cevapla
  • onur açıkgöz 10 yıl önce Şikayet Et
    bu hainlerin dizilerini izlemeyin artık. memati olarak yıllarca saygı duyduğumuz bu karakterin gezi parkı olaylarında gerçek karekterini gördükten sonra herkese söylüyorum.bu tip insanların ne haberlerini okusunlar ne haberlerini yazsınlar ne dizilerini izlesinler.ben artık böyle yapıyorum.herkesinde bu demokratik tepkiyi göstermesini bekliyorum.biz mi bu ülkede azınlığız yoksa tencere tava çalarak milletin sinirlerini yıpratan gezi parkı adı altında bu vatana ihanet edenlermi.lütfen bu sanatçı müsvettelerine hadlerini bildirelim.zaten ne tür bir karaktere sahip oldukları yavaş yavaş ortaya çıkıyor.bunlara vereceğimiz en büyük ceza halk olarak bu haklı tepkiyi koymaktır.izlemeyelim.........................
    Cevapla
  • ali aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    yürümezz. o kurtlar vadisindeki rolünü çok arayacak sanırım memati de bu capulculara gönül kaptırmak üzre galiba dizinden karnı ağrıdı ayrıldı polat memati abdülhey bu üclü güzel bir ekip oluşturmuştu senaryonun derinliği var şimdi kurtlar vadisi neyi oynasa mantık ?? derin olduğu için hep seyredilecek ediliyorda şimdi memati yeni bir dizide oynayacak dizinin derinliğini senaryosunu izleyici benimsiyecek diziyi sevecek sonra memati nin farkı olacak zor iş yürümez bence bence memati kurtlar vadisine geri dönsün aslında memati ölmedi de öldü gibi yaptı polat diye tekrar geri getirsinler :)) tabi raci yada naci şaşmazı kırmadıysa sanırım bir sorun var yok birazda başka rolde oynayayım bana pek inandırıcı gelmedi aylarca sakal bıraktı 100 inci yılda koca sinanı oynadığını duydum seyretmedim etmemde etmeyeceğimde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!