İşte Acun'un o isimlere vereceği ücretler

‘O Ses Türkiye' yarışmasından ayrılacağı konuşulan Hadise, Acun Ilıcalı ile sonunda anlaştı.

İşte Acun'un o isimlere vereceği ücretler
İşte Acun'un o isimlere vereceği ücretler
GİRİŞ 27.08.2013 12:24 GÜNCELLEME 27.08.2013 13:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışma programında jüri üyeleri sonunda netlik kazandı...

Üç yıldır birlikte çalıştığı Hülya Avşar ve Mustafa Sandal'la yollarını ayırıp Ebru Gündeş ve Gökhan Özoğuz'la anlaşan Ilıcalı, birlikte çalıştığı Hadise'yle geçen hafta yeni sözleşme imzaladı.

GEÇEN YIL 45 BİN LİRAYDI

Yayınlandığı süre boyunca yarışmacıların performanslarına yaptığı yorumları kadar giydiği kıyafetleri ve jüri üyesi Murat Boz'la diyaloglarıyla 'O Ses Türkiye' programını renklendiren Hadise, bu yıl ücretine zam yaptı.
Geçen sene haftalık 45 bin TL alan şarkıcı, yeni yayın döneminde yeniden ekranda olmak için Ilıcalı'yla 60 bin TL'ye el sıkıştı. Hadise, böylece ücretinde 15 bin TL'lik zam almış oldu.

EBRU GÜNDEŞ'E HAFTALIK 100 BİN TL

Eylül ayında Star TV'de sevenleriyle buluşacak 'O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Ebru Gündeş'in ise haftalık olarak, ekstra ücreti olan 100 bin TL alacağıkonuşuluyor.
İki aylık hamile Gündeş'in eylül ayının son günlerinde başlayacak yarışma programındaki performansı ise hayranları tarafından merak ediliyor.

 

KAYNAK: HABERCİNİZ
YORUMLAR 1
  • Niko 7 yıl önce Şikayet Et
    Bız 15bın tlyı bı arada goremezken sanatcı 15bın tl zam almıs
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı