İmirzalıoğlu, Erdoğan'ı 'utanarak' anlattı

Osman Gökçek'in Genel Yayın Koordinatörü olduğu Beyaz TV, Başbakan için "Usta'nın Hikayesi" adlı bir belgesel hazırladı. Belgeselde pek çok ünlü isim Başbakan Erdoğan'ı anlatıyor.

GİRİŞ 29.08.2013 11:32 GÜNCELLEME 29.08.2013 13:20
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Yayınlanan 1 dakikalık tanıtım filminde, Ajda Pekkan, Kenan İmirzalıoğlu, Fatih Terim, Kenan Işık başta olmak üzere bir çok ünlü Erdoğan'la ilgili kişisel anılarını anlatıyor.

Program için kanal bin kişilik özel bir stüdyo hazırladı. 3 Eylül'de Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak belgeseli Başbakan Erdoğan canlı yayında izleyecek.

Kenan İmirzalıoğlu'nun tanıtımdaki "Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı bana geri dönüş yaptıysa ki, herhalde binlerce kişi aramıştır, bir durup düşündüm, bir utandım, oradan kendime bir ders çıkardım..." şeklindeki sözleri dikkat çekti.

İŞTE KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN 'UTANDIĞI' O ANIN HİKAYESİ: 

YORUMLAR 34
  • yukselsalem 10 yıl önce Şikayet Et
    BAşbakanım. Sizi çok seviyorum ama kabinede bütün bakanların başbakan yardımcılarının Atalay ve Davutoglu gibi devlet terbiyesi alan kişilerden olması gerekiyor. Vatandaşa takla attırmamaları lazım..
    Cevapla
  • mert (önceki) 10 yıl önce Şikayet Et
    lafa bak - SIKISMISIM. oglum yanimda ALLAHim var diyorum siz benden korkun. ben sizden degil !!!
    Cevapla
  • mert (önceki) 10 yıl önce Şikayet Et
    hersey ortada. neden SIKISMISIM ??! söylede bilelim !! madem yayinlamiyorsun editör benim cevaplarimida bana söyle neden SIKISMISIM?? ben ne kk yi savundum simdiye kadar, ne sionistleri, ne gezicileri neden önümüze koydugnuz baska düsmanlari. ben yanlislari elestiren birisiyim. senin gibi cahillere laf anlatmak kolay degil biliyorum.
    Cevapla
  • Hakan Turan 10 yıl önce Şikayet Et
    Mert. Yok zoruma gitmedi. Sadece samimiyetten uzak olduğunu düşündüğüm için. İnsanlara kızıyorsunuz dini kullanıyorlar diye. Sonra sıkıştığınızda kendiniz kullanmaya kalkıyorsunuz. Bunu söyleyen birinin Mevlana Hazretlerini, Yunus Emre Hazretlerini (kaddesAllahu sırrahüm) sevmiyorum demesi garip işte. İmanın şartı değil ama niyete, sonuca göstergedir. Ainesi iştir kişinin, lafa bakılmaz diye güzel bir atasözümüz var. Bir de şablon filan kullandığımız yok. İnsan her 2 tarafta olamaz. Işık varsa karanlık yoktur. Karanlık ışığın olmadığı yere denir. Aynı kişide bu iki zıt durumun tezahürünü görünce şaşırıyoruz sadece.
    Cevapla
  • Sahlanis 10 yıl önce Şikayet Et
    imaj. ne yazık ki gezi ve uyuşturucu seni gözümden düşürdü karadayı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!