Halk TV'de şaka gibi derbi son dakikası

Ulusalcı yayın çizgisiyle bilinen Halk TV ekranlarında derbi maçındaki olaylarla ilgili alt yazı..

Halk TV'de şaka gibi derbi son dakikası
Halk TV'de şaka gibi derbi son dakikası
GİRİŞ 22.09.2013 22:56 GÜNCELLEME 23.09.2013 06:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Olşimpiyat Stadı'ndaki Beşiktaş-Galatasaray derbisinin 90+2. dakikasında olaylar çıktı. Melo'nun kırmızı kartı sonrası taraftarlar sahaya indi. Maçın son anlarına doğru olayların  çıktığı tribünlerdeki olayları ve sonrasını izleyicilerine aktaran Halk TV şaka gibi bir olaya imza attı..

YORUMLAR 24
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    bu kanal ne işe yarar?. ülkede en ufak birşey olsa benzinle koşar,haberlerin %99 yalan dolan,gezi olaylarında ayaklanma çıkması için bi taraflarını yırtar,bu kanalın sahibi kimdir ?neye hizmet eder kime hizmet eder,roj tv diye bi kanal vardı yıllardır kapattıramıyorduk,ama maaşallah bunlar o kanalıda geçti,nerde bu devletin yargısı savcısı ???
    Cevapla
  • fatih baştürk 10 yıl önce Şikayet Et
    bunların kasıtlı yalan yada carpıtmalı haberler yaptığı malum. bunların kasıtlı yalan yada carpıtmalı haberler yaptığı su götürmicek bi gercek olduğu halde bunlara biri cıkıp sen ne yapıyon diyemiyosa ilgili hukuk ta bi eksiklik bi açıklık var demek tir, bi cezai yaptırım olmadığı sürece bunların yaptığı yanına kar kalıcaktır
    Cevapla
  • gandi.kemal 10 yıl önce Şikayet Et
    neyseki. neyseki sunucu güzel, yoksa haberler tamamen at gözlüğü ile bakanların çarpıtılmış, taraflı ve ardniyetli şekilde...
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    ADINDA HALK KELİMESİ VAR AMA HANGİ HALKTAN BAHSEDİYOR O BELLİ DEĞİL YA,. Öyle farzı mahal kabulenilecek sanıyorlar o kandırmaya çalıştığınız halk biliyor bu mihrakların hangi halklar için var olduğunu bu ülkenin topraklarında yaşayanları hatta bu topraklarda yaşayan gerçek halkın inancından ve yaradılışından nasıl korktuklarını da işte alt yazıya geçirmişler işte gerçek bu! o korkuyla da hep bastırık altına almak istiyorlar öyle rahat edebiliyorlar kendilerini rahatlatma ihtiyaçları şu sıralar had safhalarda çünkü GERÇEK HALK KENDİ BENLİĞİNİN GÜZELLİĞİNİ VE ÖZGÜRLÜĞÜNÜN TADINI ALDI VE SIMSIKI SARILDI HAMD OLSUN!
    Cevapla
  • Abdullah Akgün 10 yıl önce Şikayet Et
    Biz duyamadık ama. Çarşı imana mı geldi? :))))))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında