Halk TV'de Müslümanlar için skandal sözler

Halk TV'nin genel yayın yönetmeni Hakan Aygün'den canlı yayında tepki çekecek sözler geldi.Aygün Müslümanlar için "Mezhep savaşlarında geberiyorlar" şeklinde yorumda bulundu.

Halk TV'de Müslümanlar için skandal sözler
Halk TV'de Müslümanlar için skandal sözler
GİRİŞ 30.10.2013 09:51 GÜNCELLEME 30.10.2013 12:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Halk TV Yayın Yönetmeni Hakan Aygün, canlı yayında kendinden geçerek ve adeta dilinin ayarına hakim olamayarak, Müslüman Araplara "Mezhep savaşlarında geberiyorlar." şeklinde hitap etti.

Marmaray yapımının sebebinin Cumhuriyet olduğunu söyleyen Hakan Aygün, Arap ülkeleri örnek göstererek, "Petrol satarak yatıyorlar, Türkiye üretiyor. Üretmesinin nedeni Cumhuriyet. Başlamışım Marmaray'ına. Bin tane gelir onlardan. Bunun nedeni Cumhuriyet." ifadelerini kullandı.

"Mezhep savaşlarında geberiyorlar, yapamıyorlar. Bizim şeriatçımız bile Cumhuriyet terbiyesi almış şeriatçı. Bu kadar." diyen Aygün'ün müslümanlar için kullandığı "Geberiyor." hitabı, gören ve duyanlar üzerinde şok etkisine sebep oldu.

YORUMLAR 9
  • ömer 10 yıl önce Şikayet Et
    ALEVİLERİ ANLAMIŞ DEĞİLİM HZ ALİ (RA) ALEVİ DEĞİLDİ . HZ ALİ PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (s.a.v ) in İZİNDEN GİDERDİ damadı ve yeğeniydi gelin görünki alevi arkadaşlarımız düşünceleriyle ,hayat tarzlarıyla inançlarıyla HZ Ali yi malesef hiç ama hiç takip etmiyorlar hz ali namzda kılardı oruçta tutardı islamın bütün vecibelerini yerine getiridi , tanıdığım alevi arkadaşlar da bunları malesef göremiyorum ama lafa gelincede mangalda kül bırakmıyorlar... bu çelişki ne anlamış değilim.....?
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Halk tv kimin? CHP nin, bu konuşmalar normaldir,şaşırmayın !. halk tv benim televizyonda kaydı varmı dahi bilmem !
    Cevapla
  • Bilo Villa 10 yıl önce Şikayet Et
    ..... yaw kizacam diyorum kizamiyorum... yani adamin icinde nasil bir kin varsa yere goge sigmiyor. o yasa gelmis bilmem ne tv de calisiyor.. gorunce kelli felli sanarsin acayip bir tip. e be adam yazik yani. hicmi dusunmezsin aklinla?? isin garip tarafi aramizdan bazilari kizsada buyuk cogunluk aciyor buna ve bu tiplere.. neye kiziyorsun? neyi cekemiyorsun? hala cumhuriyet olamasa felan filan.. bizi biz yapan senin dedigin cumhuriyet degil icimizde vicdan ve dinimiz.. bunu anlayamiyorsun nedense. hakaret ederim diyorsun ve ediyorsun ama inan insanimiz seni ne duyuyor ne dinliyor nede sayiyor. sifir oglu sifir.. yani rezillige gerek yok. e isin baska tarafi eminim sokakta biryerde seni gorsem demokratik hakkim olan adam dovme isini gayet iyi yapardim.. sadece zevk icin... gidis oki yakinda birileri oyle birsey yapacak.. herkesin sabri farkli.. birde marmarayi ilk cumhuriyetin olmadigi osmanli planladi.. is senin cumhuriyetinde felan degil.
    Cevapla
  • ihsen emmi 10 yıl önce Şikayet Et
    Esetciler musluman degil ki!. Onlar boyle bi cesit alevi kizilbas ama alevi de degiller cunku Ali (r) namaz kilar kuran okur oruc tutardi. Bunlar birak bunlari yapmayi bunlari reddediyor ve bunlari yapanlari katlediyorlar. Ya anlamiyorsunuz yada isinize boyle geliyor.
    Cevapla
  • Öz ÖZTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    tırrımın cumhuriyetçisi. senin cumhuriyetçilerin Nuri DEMİRAĞ'a yaptıklarını hiç bilmiyorsun galiba üreteni engellediniz hep, sonra bişey yapan oldumu cumhuriyet terbiyesi almış dersin. sizde terbiyemi varki alınacak konuşmandan belli kaç kuruşluk terbiyeniz olduğu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir