CHP'de Gürsel Tekin veya Mustafa Sarıgül çatlağı yaşanacak mı?

En Sıradışı'na bu akşam CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konuk oluyor. Programda, yaklaşan yerel seçimler, Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katılması, adaylık süreci ve sıcak gündem hakkında önemli açıklamalar yapacak.

CHP'de Gürsel Tekin veya Mustafa Sarıgül çatlağı yaşanacak mı?
CHP'de Gürsel Tekin veya Mustafa Sarıgül çatlağı yaşanacak mı?
GİRİŞ 07.11.2013 14:22 GÜNCELLEME 07.11.2013 14:22

Gazeteci Turgay Güler'in sunumu, Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç'in yorumlarıyla ekrana gelen En Sıradışı'nda her hafta yeni bir konukla gündemin önemli başlıkları analiz ediliyor. 

Sıradan olayların bile en sıra dışı şekilde ele alındığı programda, bu hafta yine gündemi belirleyecek konular seviyeli bir şekilde irdelenecek. Gazeteci Turgay Güler'in sunduğu, Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç'in yorumlarıyla eşlik ettiği En Sıradışı'na bu hafta CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin konuk olacak. Programda ayrıca Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk yorumlarıyla yer alacak. En Sıradışı'nda, yaklaşan yerel seçim gündemi, Mustafa Sarıgül'ün CHP'ye katılması, adaylık süreci, Gürsel Tekin'in İstanbul belediye başkanlığı için adaylığını açıklaması, Gürsel Tekin'in Mustafa Sarıgül hakkındaki düşünceleri, CHP'nin kamuda ve mecliste başörtüsü özgürlüğüne bakışı hakkında değerlendirmeler yapılacak.

Katılımcıların özgürce fikirlerini paylaştıkları Turgay Güler'in kendine has sunumu, Yusuf Ziya Cömert ve Ahmet Kekeç'in yorumlarıyla ekrana gelen En Sıradışı her Perşembe saat 21.00'de canlı yayınla Ülke TV'de.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı