Polis canlı yayını bastı!

Müge Anlı'nın programında, canlı yayına katılan kadın cinayeti itiraf edince polis stüdyoyu bastı.

GİRİŞ 12.11.2013 13:52 GÜNCELLEME 13.11.2013 07:37
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda ilginç bir an daha yaşandı.

CANLI YAYINDA CİNAYET İTİRAFI

Yaklaşık 2 haftadır programda konuşulan cinayet konusu, bugünkü canlı yayında çözüme ulaştı. Sevda adlı kadın, birlikte olduğu Medet'in öldürülmesiyle ilgili bir itirafta bulundu: "Medet'i Hasan öldürdü"

POLİS CANLI YAYINI BASTI

Sevda'nın bu itirafından önce Hasan adlı kişi stüdyonun dışına çıkarılmıştı. Sevda'nın "Medet'i Hasan öldürdü" açıklamasının ardından polis canlı yayını bastı. Kanalın önüne gelen polis Hasan'ı götürdü. Polislerin bir kısmı da canlı yayında stüdyoya girerek cinayeti itiraf eden Sevda'yı Müge Anlı'nın yanından alarak emniyete götürdü.

FACEBOOK CİNAYETİ

Müge Anlı'da masaya yatırılan cinayet Facebook yazışmalarıyla başlamıştı. Kocasını, birbirinden farklı iki erkekle aldatan Sevda adlı kadın, birinci ve ikinci sevgilisini buluşturdu. Bunun üzerine Sevda'nın birinci sevgilisi, çıkan tartışmanın ardından ikinci sevgilisini öldürdü.

YORUMLAR 17
  • vatandaş 10 yıl önce Şikayet Et
    Darısı başınıza. Facebook ile ilgili her habere özellikle yorum yapmak için can atıyorum.Öyle tiksindirici ki.Her fırsatta evli erkekleri tekrar tekrar ikaz ediyorum.Kardeşim ne şartlarda olursa olsun kadınlarınızı facebooktan uzak tutun.İzin vermeyin.Israr edene yol verin.Ben yapmam,benim karım yapmaz diyenlere bir daha söylüyorum : Bu facebook belasına müptela olduğunuz sürece darısı başınıza !
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    SEYİRCİYİ DE ALDATMAK MI İSTEDİLER. Polislerin programı Müge'den habersiz basması mümkün mü? Anlaşmalıdır. Böylece suçluların Müge'yi sorumlu tutması engellenmek istenmiştir.
    Cevapla
  • ahmet enes 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu gayrimeşru ilişkileri anlkatırken yüzü bile kızarmayan sözde insanlar.. O babanın elini öpüyorlar bir haltmış gibi.Adam evli ve başka sevgilisi olan butipsize yazılıyor.uğrunda ölüyor.Peki nereye gideceğini düşünüyor baba.Müge katili buldu iş bitti yani.
    Cevapla
  • ugur karakol 10 yıl önce Şikayet Et
    devlet her sene polis alımı yapana kadar. müge anlı gibi 3-5 kadın alsın program yaptırsın.ortada mide bulandırıcı bir cinayet var ve birde bu cinayeti millete programda anlatarak ayda 10 milyarlarca para kazanan bir kadın var gecimini bundan saglıyor birileri birilerini asagılıkca bir sekilde öldürmesi lazım ki bu kadında dikkat cekici konuları yayınlayıp herkese izletip paralar kazanacak. yazık valla ne hale geliyor memleket
    Cevapla
  • selami yolaç 10 yıl önce Şikayet Et
    NE GÜNLERE KALDIK (2). Aşkın gözü gör derler, burada cinayet işleyenin beyni kör.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var