Gündemin izi, izle7.com'da!

Gündemin izini ve Kanal 7 Medya Grubu yayınlarını izle7.com'dan kolayca takip edebilirsiniz. izle7.com'da bugün öne çıkan başlıklar şöyle:

Gündemin izi, izle7.com'da!
Gündemin izi, izle7.com'da!
GİRİŞ 10.12.2013 17:45 GÜNCELLEME 10.12.2013 17:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazeteci Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu 'Sıradışı' programına bu bölüm ‘Hasta Etmeyin Adamı' kitabı ile Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta katıldı. Dr. Feridun Kunak, sarımsaklı saç maskesi ile saç dökülmelerinin önüne geçilebileceğini iddia etti. CHP'nin tutuklu vekili Mustafa Balbay tahliye edildi. Kanal 7'nin sevilen dizisi Hayat Dediğin, ‘Cennet Kapısı' bölümü ile ekranlardaydı. Prof. Dr. Mustafa Karataş, aile içi şiddetin nasıl sona erebileceğini anlattı.

Hasta etmeyin adamı!

Gazeteci Turgay Güler'in hazırlayıp sunduğu 'Sıradışı' bu bölümde konuğu Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta ile birlikte Türk Sanat Müziği'nin ruh sağlığı açısından önemine vurgu yapmak açısından zaman zaman naif besteler çalındı ve söylendi. Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta yeni kitabı 'Hasta etmeyin adamı' ile sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğinden, gelişen teknoloji ve değişen hayat standartlarının hastalıklara davetiye çıkardığından ve bunun da önemli hastalıkların oluşumuna katkı sağladığından bahsetti.

09 Aralık tarihli ‘Sıradışı' programını izlemek için tıklayın

 

Sarımsak sür, keyfini sür!

İzleyicilerin sağlığını ve estetiğini düşünen Dr. Feridun Kunak bu bölümde yıpranmış ve dökülen saçlar için bakım önerilerini ele aldı. Dr. Feridun Kunak, saç köklerini güçlendirip, saçların eski sağlığını geri kazanması için yapılması gerekenleri izleyicilere aktardı. Dr. Feridun Kunak, sarımsaklı saç maskesi ile saç dökülmelerinin sona ereceğini iddia etti.

10 Aralık tarihli Dr. Feridun Kunak Show'u izlemek için tıklayın

Balbay Tahliye Edildi!

Anayasa Mahkemesi'nin uzun tutukluluğu hak ihlali saymasının ardından gözler Mustafa Balbay hakkında verilecek karara çevrilmişti. O karar belli oldu. CHP'nin tutuklu milletvekilinin tahliyesine karar verildi. Daha detaylı bilgi için 09 Aralık tarihli Haber Saati'ni izlemek için tıklayın

Cennet Kapısı

Hayata farklı bir pencereden bakmanızı sağlayacak, her bölüm farklı bir hikaye ile ekranlara gelen ‘Hayat Dediğin' bu bölüm “Cennet Kapısı” adlı senaryo ile karşınızda. Bir çıkar uğruna birbirine düşen iki kardeş, arası açılan iki aile ve iki oğlu arasında kalan bir annenin öyküsü.

Hayat Dediğin -  Cennet Kapısı'nı izlemek için tıklayın

Aile İçi Şiddeti Önlemek Mümkün Mü?

İslami konularda merak edilen tüm soruların cevap bulduğu Prof. Dr. Mustafa Karataş'ın sade ve etkileyici sunumuyla ekrana gelen Muhabbet Kapısı'nda bu hafta aile içi huzur konusu ele alınacak. Son zamanlarda gündemde sıkça yer alan adın cinayetleri ve aile facialarının önüne geçmek için İslam dininin önerdiği yöntemler Muhabbet Kapısı'nda izleyiciye aktarıldı.

09 Aralık tarihli Muhabbet Kapısı programını izlemek için tıklayın

YORUMLAR 1
  • SEHER 8 yıl önce Şikayet Et
    İstediğimi burada buldum.çok sağolun.iyi günler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki