Metiner: Samanyolu'nun dizisi ahlaksızlık yapıyor

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Samanyolu TV'nin Şefkat Tepe dizisinde çözüm sürecinin sabote edildiğini söyledi.

Metiner: Samanyolu'nun dizisi ahlaksızlık yapıyor
Metiner: Samanyolu'nun dizisi ahlaksızlık yapıyor
GİRİŞ 25.12.2013 07:13 GÜNCELLEME 25.12.2013 09:55
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ülke TV'de yayınlanan Bıçak Sırtı programında operasyonu ve yankılarını yorumlayan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner Samanyolu TV dizilerinde çözüm sürecinin hedef alındığını savundu.

GÜLEN "SULH" DEDİ AMA...

Fethullah Gülen'in "sulhte hayır vardır" açıklamasına rağmen Samanyolu TV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde daha farklı bir tavrın göze çarptığını vurgulayan Metiner şöyle konuştu:

AHLAKSIZ İFTİRA: PKK SÖYLÜYOR, BAŞBAKAN YAPIYOR

"Çözüm sürecini sabote eden diziler bunlar. O dizilerde PKK söylüyor Başbakan yapıyor deniyor. Bu ayrı bir ahlaksızlık bence. Çok başka bir adı yok bence. Bu bir iftira, iftira da ahlaksızlıktır."

YORUMLAR 5
  • veysi gül 10 yıl önce Şikayet Et
    buda bir ajan . ortalık ajan kaynıyor
    Cevapla
  • A. Aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    "Bizim" mi?. "Bizim" denilen böyle kanallarla ve dizilerle, insanların tesettürden sıyrılmasının önündeki tek set olan kalpteki manevi kuvvet böyle kırılmadı mı? Böyle dizilerle "IIımlı" bir İslami hayat adı altında telkin edilerek esasat-ı İslamiye ye hıyanet edilmedi mi?
    Cevapla
  • Kasım Birgi 10 yıl önce Şikayet Et
    Boş verin.... Kim seyrediyor ki zaten o üçüncü sınıf dizileri...
    Cevapla
  • Abdullah ARDA 10 yıl önce Şikayet Et
    samanyolu tv. Yaptığı bütün diziler öyle sadece şefkat tepe değil. öbür bilmem küçük kıyamet mi nedir orda diğer ona benzer filmlerinde hep çocukların zihinlerinde oynayan bize de aykırı sahneler var. Aslında şaşıyorduk 'Allah Allah samanyolu tv bu sahneyi ne amaçla yayınlıyor diyorduk. Hele ki küçük gelinde çocukların nasıl intihar edebileceğini geçenlerde detaylarıyla anlatmaya başladığından beridir samanyolu tv açılmıyor bizim evde. İyice şaşırdılar. saçma sapan iler yapıyorlar çocuklara eli silahlı sürekli insanların böcek gibi öldürülmesini vurgulayan bir dizi şefkat tepe izlemek zorunda mıyız biz. Güya Türkiye gerçeğiymiş. Türkiye de her dakikada onlarca insan ölüyormuş nerde oluyor bu olaylar. saçma sapan işler yapıpta insanların kafasını karıştırmayın. o tv ve gazetelerin amacı da belli oldu çok şükür.
    Cevapla
  • Malik Eşter 10 yıl önce Şikayet Et
    acaba bunlar neden çözüme karşı. ağababaları israil için,aksi halde bu siyaset onlara yaramaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı