Rizeli sunucu canlı yayında kendinden geçti

Rize'den uydu aracılığı ile ulusal yayın yapan Kaçkar Televizyonu'nun Spor Müdürü Alaattin Onay, canlı yayınlanan "Tele Kulis" adlı spor programında 12 haftadır kazanamayan Çaykur Rizespor'un futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri için el açarak beddua etti.

GİRİŞ 01.01.2014 18:58 GÜNCELLEME 01.01.2014 19:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kaçkar Televizyonu'nun Spor Müdürü Alaattin Onay'ın sunduğu programda Çaykur Rizespor'un 12 haftadır maç kazanamaması eleştirildi, bazı futbolcuların sabahlara kadar eğlendikten sonra tesislere geldiği iddia edildi. Onay, "İlk 11'de forma giyen bazı oyuncular gece birileri ile otele gidiyor, sabaha karşı tesislere geliyor. Namaz kılıp camiden gelmiyorlar, eğlenceden geliyorlar. İki gün sonra sahaya çıkıp 30'uncu dakikadan sonra dökülüyorlar. Neredesin Rıza Çalımbay, nerdesin sayın Başkan? Haftalardır uyarıyoruz. Bu takımı bu hale yöneticiler getirdi" iddialarında bulundu. 

EL AÇIP BEDDUA ETTİ 

Son günlerde ülke gündeminde bir beddua tartışması olduğunu hatırlatan Onay, "Biz beddua etmeyeceğiz, bize yakışmaz" dedi, takım için dua edeceğini ifade etti ve ellerini açarak şunları söyledi: 

"Rizespor formasını giyip parasını alan ve hakkını vermeyen futbolcuları, Rizespor'u araç olarak kullanan yönetircileri, hakkını yiyerek formasını vermediği futbolcunun geleceği ile oynayan teknik adamları, formayı hak etmediği halde futbolcuya forma giydiren teknik adamı, Rizespor'u bu duruma düşürenleri Allah'a havale ediyor, hakkımı helal etmiyorum."

YORUMLAR 4
  • Rizeli53 10 yıl önce Şikayet Et
    Amin Ağabey Aminn.... Çok takumlar seyrettuk Rastlamaduk dengune....Kurban olayim senun YEŞİL MAVİ rengune....
    Cevapla
  • memet avci 10 yıl önce Şikayet Et
    NEYZEN. dilekçe yazıp fax çekseydin.yo yo mail atsaydın.
    Cevapla
  • serhat emin 10 yıl önce Şikayet Et
    başka işimiz kalmamış. memlekette tufan kopuyor siz hala top bilmem ne peşindesiniz.sanki ne olmuş,yok takım için canını verirmiş yok bilmem ne.Allahın dini için canını verseydin keşke.ona da gerek yok o din için yaşamayı seçsen daha doğru olurdu.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim. ALLAH c.c eyerki istemiş olsa insan irade vermezdi cevremizdeki ker canlı görevini yapıyor ama akıl irade olmadıgı için verileni yapıyor insanı deyerli yapan akıl iradesini kullanıda sevap kazanmak ken . gelmeyenler kaybetmiş ise üzülüm dua etmek varken bedduada ümmeti muhammede yakışık hoş olmayan bir eylemdir . herkes kendi nasibini yer eyerki yılbaşı gecesi kazanamıyanlara beddu etmek cahilliktir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço