Kurt Seyit 8 milyona ulaştı

Ay Yapım'ın yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı ‘Kurt Seyit ve Şura'nın ilk tanıtımı nefes kesti.

Kurt Seyit 8 milyona ulaştı
Kurt Seyit 8 milyona ulaştı
GİRİŞ 04.01.2014 14:49 GÜNCELLEME 04.01.2014 14:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni yılın ilk dakikaları ve 1 Ocak'ta olmak üzere dört kez yayınlanan tanıtım, reyting ölçümlerine göre yaklaşık 8 milyon 883 bin tekil izleyiciye ulaştı.

Bir dönemin tutkulu aşkı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın vals sahneleri izleyenleri hayran bıraktı. Nermin Bezmen'in ‘Kurt Seyt ve Shura' adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya'sından 1920'lerin İstanbul'una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk'ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit'in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir ailenin güzel kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

YORUMLAR 1
  • Bahane 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Geziye katilan kisiden baska kimse bulunamadimi?. Bu gezici kivanc'in ne filmlerini nede dizilerini izlerim.Adamin siyonist oldugunu bilmeyen yok Ve siz halen kalkip buna yeni basroller veriyorsunuz ya ne diyeyim sizlere..Yaziklar olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!