'Kucağa oturdunuz' sözü deliye döndürdü

Nagehan Alçı ile Nazlı Ilıcak canlı yayında birbirine girdi. Alçı, Nazlı Ilıcak'ın vesayetin kucağına oturduğunu savundu.

GİRİŞ 15.01.2014 02:23 GÜNCELLEME 15.01.2014 09:49
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

''Dört Bir Taraf'' adlı televizyon programında Nazlı Ilıcak ile Nagehan Alçı arasında sert bir diyalog yaşandı.

Nagehan Alçı, program boyunca paralel yapıyı ve operasyonları savunan Nazlı Ilıcak'a "Vesayetin kucağına oturdunuz" ifadelerini kullandı.

Ilıcak ilk anda bu ifadeyi farketmedi, programın sonunda ancak cevap verebildi.

Ilıcak, Alçı'ya "Sen benim için bir vesayetten başka bir vesayetin kucağına oturmuşsun demişsin. Sen bana bunu dediysen, ben de sana kara propaganda elemanı diyorum, buna müstehaksın." ifadeleriyle yanıt verdi.

İŞTE NAZLI ILICAK İLE NAGEHAN ALÇI ARASINDA YAŞANAN O SERT DİYALOG

Alçı: Keşke şimdi de dik durmayı becerebilseydiniz. Keşke o zaman vesayete karşı durunca, şimdi yeni vesayetin kucağına oturmasaydınız.

Keşke polis ve yargı çetesinin elemanı haline gelmeseydiniz.

Ilıcak: İktidarın gözü kapalı yandaşı gibi davranıyorsunuz.

Alçı: Yandaş gibi davrananın kim olduğu ortada. Siz bir vesayete karşı durdunuz. Bugün başka bir vesayetin kucağına oturdunuz.

Ilıcak: Burada vesayet senin zihninden üretilen bir hayaldir.

Alçı: Ne çıkarsa çıksın pişman olacaksınız diyorum ama olmayacaksınız.

Ilıcak: Ben çıksın istiyorum kızım. Bakalım ne olacak.

YORUMLAR 6
  • hamza sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    görünemeyen resme iyi bakmak lazım. Hiçbir grup yada millet, Türk milletini tarihin hiçbir döneminde dışardan yıkamamıştır, saldırılarda her zaman insanlar birbirine kenetlenmiştir; bunu bilen gruplar ak parti ve cemaatin içine sızdırdıkları yandaşlarını bugün harekete geçirerek milletimizin kendine gelmesini engellemeyi amaçlıyorlar her iki tarafta aklıselim davranarak bu oyunları boşa çıkarmalı bu çatışma kime yarıyor ona bakmalı, Allah rızası için birbirimize vurmayı bırakalım bu iş ne kadar uzarsa o kadar çok yara alırız , devlet işlerinde ve hizmette tek düstur Allah rızası olmalı vesselam
    Cevapla
  • Rıdvan Murat Yapar 10 yıl önce Şikayet Et
    İpin ucu mu kaçıyor... Bu ne yaa.."Kucağa oturma" falan..Muhafazakâr aydın olarak bildiğimiz insanlar bile böyle seviyesiz tartışmalara giriyor..İpi ucu kaçıyor mu ne..! Olay çok basit ; ya Türkiye'nin yanındasınız, ya da başka birilerinin..Hepsi bu..!
    Cevapla
  • Veli Nimet 10 yıl önce Şikayet Et
    Nazlı Hanım neden saf değiştirdi?. Çünkü 2007'de Dr.Müezzinoğlu'nun milletvekili adaylığı için istifası ile boşalan Akparti İstanbul İl Başkanlığına oturmak istedi. Oturamayınca da böyle saf değiştirip,Nagehan Hanım'ın sözünü ettiği yere oturdu.
    Cevapla
  • emrah 10 yıl önce Şikayet Et
    değişim. bazı gazeteciler değişime uğruyor nazlı ılıcak mehmet altan tipleri ısmarlama oldukları belli sanki parayla kalem oynatır gibiler önceki düşünceleri değiştimi hiç çekilmez oluyorlar
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 10 yıl önce Şikayet Et
    ILICAĞIN YORUMLARINI ÖNEMSİYORUM. önce karar verip sonra meseleye dalanlardan değil, önce meseleye bakıyor ve tarafsız bir yorum yapıyor,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!