Cinayet Müge Anlı'ya gelen ihbarla çözüldü!

44 gündür kayıp olan Emine Kutluca cinayeti Müge Anlı'ya gelen ihbarla çözüldü! Cinayeti itiraf eden zanlı Rıza E. tutuklandı...

Cinayet Müge Anlı'ya gelen ihbarla çözüldü!
Cinayet Müge Anlı'ya gelen ihbarla çözüldü!
GİRİŞ 15.01.2014 13:46 GÜNCELLEME 15.01.2014 13:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara OSTİM'deki bir işyerinde temizlik ve çay servisine bakan 2 çocuk annesi 41 yaşındaki Emine Kutluca, geçen yıl 28 Kasım'da işe gitmek üzere evden çıktı. O günden sonra Kutluca'dan haber alınamadı. Kutluca son olarak, çalıştığı işyerinin önündeki MOBESE kameraları tarafından, bir araçtan indikten sonra işyerine gitmek yerine tam ters istikamete yürürken görüntülendi.

Şimdiye dek birçok kayıp ve cinayet olayının aydınlatılmasını sağlayan, Müge Anlı'nın atv'de yayınlanan "Tatlı Sert" adlı programına katılan Emine Kutluca'nın kızı Hüsniye Kutluca ve annesi Mariye Özer, Kutluca'nın birileri tarafından kaçırılıp alıkonulduğunu öne sürdü. Bu sırada yayına bağlanan Emine Kutluca'nın bir arkadaşı, genç kadının görüştüğü Rıza E. adlı kişi tarafından ilişkiye zorlandığını anlattı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Kutluca'nın kaybolduğu gün Rıza E. ile kısa bir telefon görüşmesi yaptığını tespit etti.

PLASTİK KELEPÇEYLE BOĞDU

Bunun üzerine evli ve 3 çocuk babası olan Rıza E. 9 Ocak'ta gözaltına alındı. OSTİM'de bir aydınlatma şirketinde ustabaşı olarak çalışan Rıza E., bir süredir ilişkisi olduğunu öne sürdüğü Kutluca'yı plastik kelepçeyle boğarak öldürüp, cesedini şehrin 8 kilometre dışında boş bir araziye gömdüğünü itiraf etti. Yaklaşık bir aydır Kutluca'nın kaybolmasını gündemde tutan Müge Anlı programda acı haberi verirken, Kutluca'nın kızı ve annesi gözyaşlarına boğuldu. Sincan Cezaevi'ne gönderilen Rıza E. cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini öne sürdü. Yakın arkadaşları ise Kutluca'nın, Rıza E.'nin kendisine tecavüz ettiğini ve zorla ilişkiyi sürdürmek istediğini söylediğini iddia etti.

YORUMLAR 1
  • - mert - 10 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun polise. ancak böyle tv programlari ile problemleri cözebiliyorsan kendi kanalini kur kardesim. daha önceden kaybolan kadinin konusmalarini arastiramiyormusunda bir ihbar üzerine yapiyorsun bunu ancak ??! tüm konusmalar TIB de kayitli degilmi zaten ??!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü