'Yazıklar olsun' dedi, o kanalı bıraktı

Ünlü senarist Ahmet Tezcan, Samanyolu TV'de yayınlanan 'Şefkat Tepe' dizisindeki o sahnenin ardından kanal ile çalışmayı bıraktı.

GİRİŞ 11.02.2014 22:24 GÜNCELLEME 12.02.2014 17:04
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Ünlü senarist Ahmet Tezcan, Samanyolu TV'de 'Şefkat Tepe' dizisinde Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'e hakaret edilmesinin ardından o kanal ile çalışmayı bıraktığını açıkladı.

Tezcan yaptığı açıklamada, ''Seyrettim ve kanım dondu. Allah'ın Resulü'nin oyuncak edenlere yazıklar olsun'' Aldığım karar nedeniyle hakaret ve bühtan eden / edecek herkese hakkımı helal ederek "Allah halimizi güzelleştirsin" diyorum.'' diyerek o kanal ile çalışmaları bıraktığını açıkladı.

'PEYGAMBER GELİYOR' DEYİP KANYON KASASINA İNDİREN ANLAYIŞ BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ!

'Şefkat Tepe' dizisinde ilginç bir sahne büyük tepki çekti. Dizide Peygamberimiz Hz. Muhammed'i bir ışık halesi halinde diziye getirdi.

Dizide, "Sungurlar timi aczimize fakrımıza mukabil Allah Resulü (sav) birazdan aramıza teşrif edecektir. Kemali edeple Efendimizi bekliyoruz ve hep bir ağızdan salavatı şerife getiriyoruz." sözleri üzerine dizi karakterleri salavatlar çekip, Hz. Peygamber'i yanlarına çağırıyor.

Bu sahneler üzerine sosyal meydada diziye ağır tepkiler gelmişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 44
  • kemal karaman 10 yıl önce Şikayet Et
    değerli ismet kardeşim. ben bahsini ettiğin cemaatin temsilcisi değilm ama görülüyorki hükümet ve cemaatin kavgası türkiye islam aktivitesinin bölünmesidir .bunun vebali çok büyüktür. ebu lehebin günahlarından daha vahimdir . her iki taraf da uzlaşmamaya ısrar etmesi bu günahı katlamaktadır . uzlaşın kardeşim .gerekçeler her ne olursa olsun la ilahe illallah diyip alnı secde gören herkesle uzlaşılır. ama uzlaşamayacaksınız . çünkü türkiye şangay dörtlüsü - batı arasında satranç tahtasına dönüşmüş bu kavganın sebebi budur .bakalım kim önce uyanacak
    Cevapla
  • ismet yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    kemal kahraman. Konuyu saptırarak başka mercilere götürerek bu saçmalık ve sapıklığın üstünü örtmeye kalmayın, Peygamber efendimizi (s.a.v.)haşa cemaatin dizilerinde, genç kızların şarkı söylediği Türkçe olimpiyatlarında kullanacak kadar sapkınlık içine girmeyin. Mesala rol olarak Fetullah efendiyi getirsinler ve hep beraber ağlaşsınlar. Bu dizide ilginç değil mi neden bir İSRAİL veya AMERİKAN ların TÜRKİYE üzerinde oynandıkları oyunlarla ilgili bir senaryo olmuyor? Bu saçma sapan KOMİK dizinin (sözde PKK nin başı eşeğe ters binerek ağzını kapatarak bu sungurlar timi önünden geçiyor !) ne konusu ne aktörleri,ne fatih olabilirler ne Akşemsettin olabilirler nede istanbul'un fethine katılan mücahit askerler olabilirler.
    Cevapla
  • Yusuf KILIÇ 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Uzun'a. "Allah dostlarının Efendimiz (S.a.v.) ile temessülen görüştükleri keşiflerle sabit." Bu da ne demek? Masal türü uydurmalar olan bu sözün aslı esası yoktur. Bunun olduğunu insanlara anlatanlar, daha sonra ben görüştüm demektedir. Allah'ın resulünü adeta rüyalarının müdavimi kılmaktadırlar (örnek; F. Gülen). Allah'ın bize verdiği akıl nimetini deveye sokalım.
    Cevapla
  • kemal karaman 10 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara hayret ediyorum pkk iyi kafir bizans kötü kafir (!). bunda anormal olan şey ne . müslümanların kafirlerle olan mücadelesinde mucizevi ilahi olaylar yaşanmıştır.şehitleri , ashabı , peygamber efendimizi görenler bu mücadelelerde çok olmuştur.kafir pkk ya karşıda böyle olaylar filmde sembolleşmesi niye kötü olsun. kafir bizansı fetheden fatih in peygamber efendimizle ilgili mucizesi gösterilince günah olmuyor da bu niye olsun . yoksa bizans kötü kafir di pkk iyi kafir mi. yoksa dinimzde iyi kafir kötü kafir kavramı mı var . siyasi çıkar için pkk aklanmamalı . pkk sevicileri...
    Cevapla
  • diyarbakır lı 10 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine yakışanı yaptılar!. Devlet pkk ya bitirdiği, halde ülkede kan dökülmesi sona erdiği halde bazılarının hesabına gelmiyor tabi ki böyle yayınlara devam ediyorlar. STV kanalı zaman gazetesi ve fetullah gülen cematinin diğer unsurları apaçık gösteriyorlarki bu ülkede kimse kardeşçe yaşamasın. biz türk halkına düşense ne tv lerini dinlemek ne gazetlerini okumak nede yaptıkları hiç bir şeylerini desteklememektir. yapmadıkları bi peygamber efendimiz (SAV) İ kullanmaktı onuda yaptılar. sanki resulullahın başka işi gücü yok fettullah gülen çağırınca dansöz oynattığınız türkçe olimpiyatlarına gelecek, açık saçık bayanları oynattığınız filimlerinize gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri