Cemaat parti mi kuruyor?

Kanal 7'de Haber Saati'nden hemen sonra ekrana gelen Arka Plan'da Fehmi Koru, Cemaat'in parti kuracağı iddialarını değerlendirdi.

Cemaat parti mi kuruyor?
Cemaat parti mi kuruyor?
GİRİŞ 12.02.2014 18:24 GÜNCELLEME 12.02.2014 18:30

Ülke Tv'nin sevilen programı Sıradışı'nda Turgay Güler konuklarıyla paralel yapının ruh halini konuşurken, Bıçak Sırtı'nda Ersoy Dede paralel yapı iddialarını masaya yatırdı. Kanal 7 programlarından Dr. Feridun Kunak Show'da 'öksürük' hakkında merak edilenlere yer verildi. Hayat Dediğin dizi kuşağında ise beğeniyle izlenen 'Gönül Yarası' bölümü ekrandaydı. Bizim Turist'te haftanın üçüncü günü çok eğlenceli ve hareketli geçti.

Cemaat'in parti kuracağı iddiaları

Kanal 7'de Haber Saati'nin hemen ardından Tümer Doğru'nun sunumuyla ekrana gelen Arka Plan'da usta gazeteci-yazar Fehmi Koru açıklamalarında, Cemaatin parti kuracağı iddialarını değerlendirdi.

11 Şubat'ta yayınlanan Arka Plan'ı izlemek için tıklayın

Paralel yapının ruh hali

Ülke TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen programı Sıradışı'nda Turgay Güler'in konukları İbrahim Kahveci ve Ömer Özkaya oldu. Programda 17 Aralık operasyonun perde arkasında yaşananlar konuşuldu.

11 Şubat'ta yayınlanan Sıradışı'nı izlemek için tıklayın

Paralel yapı tartışmaları

Ülke TV'nin ilgiyle izlenen programlarından Bıçak Sırtı'nda Ersoy Dede ve konukları Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Reşat Petek ve Mehmet Metiner ile birlikte 17 Aralık operasyonlarıyla birlikte gündeme gelen 'Paralel Yapı' konuşuldu.

11 Şubat'ta yayınlanan Bıçak Sırtı programını izlemek için tıklayın

Öksürük hangi hastalıkların habercisidir?

Sevilen aile programı Dr. Feridun Kunak Show'un bölümünde, soğuk algınlığıdır diye geçiştirilen fakat temelinde ciddi sorunlar yatabilen öksürük konusu üzerine bilgi verildi. Soğuk algınlığının yanı sıra zatürre, kalp krizi gibi büyük sorunların da habercisi olan öksürüğü ayırt etmenin yöntemleri, öksürük tedavisi için yapılabilecek bitki çayları ve öksürüğe birebir iyi gelen faydalı bitkiler anlatıldı.

12 Şubat'ta yayınlanan Dr. Feridun Kunak Show'u izlemek için tıklayın

Evlilik planları yapan Seçil'in hikayesi

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen, hayata dair dersleri ve ibretlik öyküleri ile ekrana gelen Hayat Dediğin dizi kuşağında bu bölüm "Gönül Yarası" adlı filmde, evlilik planları kuran Seçil'in başına gelenler anlatılıyor.

'Hayat Dediğin - Gönül Yarası' bölümünü izlemek için tıklayın

Bizim Turist'lerin ilginç halleri

Bizim Turist haftanın üçüncü gününde yine eğlenceli görüntülerle ekrandaki yerini aldı. Final günü için hazırlanan yarışmacıların kimi zaman neşeli kimi zaman gergin halleri haftanın üçüncü gününde evlere konuk oldu.

12 Şubat'ta yayınlanan Bizim Turist'i izlemek için tıklayın

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı