Kılıçdaroğlu'nun 3 yıl önceki ibretlik sözleri

TBMM çatısı altında ses kaydı dinleten Kemal Kılıçdaroğlu, 3 yıl önce Samanyolu TV'de bakın neler söylemiş...

GİRİŞ 25.02.2014 00:32 GÜNCELLEME 25.02.2014 13:52
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gündeme bomba gibi düşen tarihin en büyük telekulak skandalı sonrası önemli bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı.

Kezban Hatemi, ailesinin de dinleme listesinde bulunduğu skandalla ilgili önemli bir uyarı yaptı.

HERKES KENDİ KLASÖRÜYLE İLGİLİ BAŞVURUDA BULUNSUN

Hatemi, dinleme listesinde bulunanların suç duyurusunda bulunması gerektiğini belirtirken "biz 3 nolu klasördeyiz, herkes dikkat etsin klasörler belli orda. Herkes kendi klasörüyle ilgili başvuruda bulunsun" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN ÜÇ YIL ÖNCEKİ İBRETLİK GÖRÜNTÜLERİ

Programda Kılıçdaroğlu'nun üç yıl önce Samanyolu TV'deki bir mülakatıyla ilgili görüntüler yayınlandı.

Kılıçdaroğlu o mülakatta, bugün yaptıklarının tam tersini söylüyor.

Spikerin "OdaTV muhabiriyle ne konuştunuz?" sorusu üzerine Kılıçdaroğlu "ben dedikodu konuşmam, bu konulara hiç girmeyelim" diyerek, diyaloğu açıklamak istemiyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN BAŞ DÖNDÜREN ÇARKI

Geçtiğimiz haftalarda TBMM çatısı altında ses kayıtları dinleten Kemal Kılıçdaroğlu'nun dinleme kayıtlarıyla ilgili söyledikleri de akıllara durgunluk verdi.

Spikerin "dinleme ve bel altı konular üzerinden siyaset yapıyor izlenimi veriyorsunuz" sözü üzerine CHP lideri şöyle konuşuyor:

"KİM VERİYOR DİNLEME KAYDINI? BUNLAR GİZLİ DEĞİL Mİ?"

Bel altıyı gündeme getiren kim? Kim gündeme getirdi? Kim getirdi? Hiçbir CHP'linin ağzından böyle bir laf duydunuz mu? Nerden çıktı bunlar?

Kim veriyor dinleme kayıtlarını? Bunlar gizli değil mi? Soruşturma gizli değil mi? Bunları veren savcının bu ülkede hesap vermemesi diye bir olay olabilir mi? Kim bu savcı?

Hukukun üstünlüğüne inanıyorsak, soruşturma gizliyse, iddianame ortaya çıkmadan bu servisleri yapan kim? Bu nedir biliyor musunuz? CHP'ye karşı bir komplo kurmak istiyorlar.

SEVİLAY YÜKSELİR: TRAJİKOMİK BİR DURUM YAŞANIYOR

3 yıl önce bu sözleri söyleyen Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz haftalarda TBMM'de partililere, üzerinde gizlilik kararı olan ve iddianamesi hazırlanmamış bir dosyayla ilgili ses kaydı dinletti.

Sevilay Yükselir, Kılıçdaroğlu'nun bu tavrını trajikomik buldu ve şöyle konuştu:

Hakikaten ne diyeceğimi bilemiyorum. Trajikomik bir durum yaşanıyor şu anda. 3 yıl önce yasal ya da yasadışı dinlemelerin sızdırılması, iddianamenin daha hazırlanmadan basının eline geçirilmesine şiddetle karşı çıkan Kılıçdaroğlu bugün çok başka bir noktada.

YORUMLAR 7
  • Adnan T. 10 yıl önce Şikayet Et
    Aklanma. O zaman icersinde yapilan bu konusmalar sanki bu isleri duzenliyen cemaat deyilde baska guruplar oldugunu insanlara asilamak istiyor,ve bu konusmalarin basinda chp parmagi ile cemaatcilerinde parmagi oldugu bes belli.Fakat kendileri bu isin icinde yokmus gibi millete lanse ediyorlar,Eyy kilicdar oglu herkez sizi biliyor siz ne soylediginizi bilmeyen bir lidersiniz,baykal bey bile sizden daha iyi konusuyordu en azindan erkek gibi davraniyordu.
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    şimdi elinde syn başbakan ve oğlunun ses kayıtları ile saldırır, KEMAL !. Kemal fırsatı kaçırmayan bir kişidir, her şeyden istifade eder !
    Cevapla
  • NEZİR YALÇIN 10 yıl önce Şikayet Et
    yaşa kemal bey. neşe kaynağımıza kimse karışmasın.adam terapist gibi en çökmüş moralleri bile adı geçince düzeltiyor.siyasette her zaman kemal bey gibilerine ihtiyaç vardır.
    Cevapla
  • hulusi cana 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğludur. Ne yapsa Yeridir.. Hiç şaşırmadım. Siyaset kıvraklık değildir. Çarkçılık hiç değildir. KK yine ÇArketmiştir.
    Cevapla
  • burak gültekin 10 yıl önce Şikayet Et
    asıl çelişki bu videoyu gosterenlerde. bes senedir, dosyalardan basına oyle seyler sızdırıldı ki, o zaman bıyık altından gülenler, işin ucu kendilerine dokununca zekeriya özü bir haftada etkisiz hale getirdiler... bu duruma uyan guzel bir deyimimiz var...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı