Programa gelmeyen Sami Yusuf'a sert eleştiri

Günler önce programa konuk olarak katılacağını söyleyip, yayın saatine bir saat kala gelmeyeceğini belirten dünyaca ünlü sanatçı Sami Yusuf, Ömer Döngeloğlu tarafından sert bir dille eleştirildi.

Programa gelmeyen Sami Yusuf'a sert eleştiri
Programa gelmeyen Sami Yusuf'a sert eleştiri
GİRİŞ 28.02.2014 12:05 GÜNCELLEME 28.02.2014 12:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal 7'de yayınlanan Ömer Döngeloğlu ile Önden Gidenler bu hafta İslami müziğin önde gelen isimlerinden Sami Yusuf'u ağırlayacak, sanatçı en beğenilen ilahilerini Önden Gidenler izleyicileri için seslendirecekti. Ama beklenilen olmadı. Sanatçı Sami Yusuf yayın saatine bir saat kala programa katılamayacağını belirtti. Durum böyle olunca Sami Yusuf sevenleri hayal kırıklığı yaşadı. Heyecanla Sami Yusuf'u bekleyen izleyiciler program yapımcılarına tepki gösterdi. En sert tepki ise programı hazırlayıp sunan Ömer Döngeloğlu'ndan geldi.

HADİSLERLE ELEŞTİRDİ

Ömer Döngeloğlu, yayına bir saat kala sebepsiz bir şekilde programa katılmayacağını belirten Sami Yusuf'u hadislerle vurdu. Durumu sanatçının kendi takdiri olduğunu belirten Döngeloğlu; ''Peygamberimizden üç hadis-i şerif arz ediyorum. Bir; söz vermek borç gibidir. İki; bizi aldatan bizden değildir. Üç; vaadinden cayan, kustuğundan yalayan köpeğe benzer. Kusmuğunu yalamış köpek gibidir. Allah hiçbir Müslümanı yaşamı boyunca sözünde sadık kalarak yaşamayı ve öyle ölmeyi nasip eylesin'' dedi.

Videoyu izlemek için TIKLAYINIZ

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • zeyzey 10 yıl önce Şikayet Et
    hoca efendıler. Hakkı ve kardeslıgı savunanlar zora dusunce beddua edıyor.. Allahım hak ıle batılı ayırd edemez olduk.. medet..
    Cevapla
  • murat öz 10 yıl önce Şikayet Et
    el insaf. şu edepsizin sözlerine bak, programa gelmedi diye bi küfür etmediği kalmış. ben bu adamı sevmem, programlarında da saçmaladığı çok oluyor. gene saçmalamış.
    Cevapla
  • Hasan ŞAHİN 10 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi olmadı.... Toplumun önde gelen din adamları böyle yapmamalı. Bir söz verildi mi mutlaka yerine getirilmeli şüphesiz. Ama adamın bir işi çıkar gelemez. gelmedi diye hemen hadisleri de kullanarak insanlar böyle aşağılanmamalıdır. Ömer hoca programına çağırdıysa ona değer veriyor demektir. İnsan değer verdiğine böyle yapmamalı.
    Cevapla
  • Abdurrahman Çete 10 yıl önce Şikayet Et
    İHTİMAL. İhtimalen,Kanal 7 yi lekelemek için STV ve Zaman ile antlaşmalı bir oyun olabilir !
    Cevapla
  • Kursuna 10 yıl önce Şikayet Et
    Hocam öyle demeyin!!!. Belkitte gercekten gelemedi, insanlik hali, herzaman hersey olabilir insan basina. Karamsar olmayin. Insan herzaman malesef sözunde duramiyor ve bunuda dile getiremiyor. Hemen kizip lap atmak bizim gibi insanlara yakismaz. Sadece ona demeniz gereken sey "Insallah baska zamana geliriz bir araya". Saygilarimla. Hayirli Cumalar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar