Süreyya Önder gazetecileri kahkaya boğdu

HDP'nin İstanbul adayı Sırrı Süreyya Önder'in canlı yayında projeleriyle ilgili bir soruya verdiği yanıt gazetecileri güldürdü.

GİRİŞ 08.03.2014 01:00 GÜNCELLEME 08.03.2014 05:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na neden aday olduğunu anlatan Önder, Ruşen Çakır ile Elif Çakır'ın da sorularına yanıt verdi.

Önder'in seçim projelerine yönelik soruya "Ananızdan projeyle mi doğdunuz" şeklindeki yanıtı ise gazetecileri kahkaya boğdu.

CNN Türk'te Akif Beki'nin sunduğu Baştan sona programının konuğu olan Sırrı Süreyya Önder canlı yayında gazetecileri böyle kahkahaya boğdu;

YORUMLAR 5
  • Hakkı Savun 10 yıl önce Şikayet Et
    Bun da gülecek bir espri bulamadım.. Ya ben kalın kafalıyım yada buna gülenler padişahın soytarısı rolünde. Ananızdan projeyle mi doğdunuz lafı oysa bir siyasetçiyi bitiren laftır. Projeyle doğmadık ana ve babanın o anlık hevesleri. Biz de belediye başkanı olunca o anlık hevesimiz ne ise onu yaparız. Projeye ne gerek var suyu akışına bırakırız diyor. Espri olarak algılıyor ve buna gülünüyor.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. yapılacak yerel yönetim seçiminden cıkmış aksine devletin bekası sorununa dönmüştür. acı en acı olayların başındada ikdidara başbakanımıza yapılanları gördünü aslında ikdidardan uzaklaştırma oparasyonu oldugunu söyleyipde destek olmak bu işte inançlarını osrgulamak . milli ekonomik kalkınma milli projeler gercekleştirmeye calışmak milli projeler çöpe atılaçagını bildiği halde milliyetçi davranmak. mısırma mesele iman sahibi mursiyi uzaklaştıranlar bugunde ülkemizde aynı oyun peşindeler . .. artık birileri istem dışı şirinlik yaparak üzerlerindeki olumsz düşünceler atma gayretindeler.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Sırrım süreyya , Istanbullu espirinizin röntgenını çektı . güldürme yetenegınızi ınkar etmıyoruzda Gülücük Istanbulu doyursaydı Komedyen Cım ylmz Istanbula en büyük proje olurdu ..Sonra sız Havaalanına nıye karşıt tezahürat yapıyorsunuzkı ! Yoksa Bayern munıch taraftarımısıniz ..!!
    Cevapla
  • M. Ünver 10 yıl önce Şikayet Et
    Zavalli.... Zavalli neyin ne oldugunu bilmiyorki... Birde baskanliga aday. Zaten kaybedecegini cok iyi biliyor.
    Cevapla
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    S.S.Ö NÜN PROJELERİ. Gezi eyleminin baş aktörlerinden olan bu şahısın projelerini şunlardır diye tahmin ediyorum; 1-Nerede halkın menfaatine iş varsa o orada tüm anarşitleride içine alan eylemlerin hamisi olmak, 2-TC ve halkının yararına olan bir faaliyet varsa onları elinden geldiğince engellemek, 3-T.C.ve insanına nerede karşı çıkan varsa onlarla derhal iletişime geçip ortaklaşa faaliyette bulunmak. Eee bu kadar projeyi buldunuzda hala niye soruyorsun arkadaş,taşın varmı,molotfoun kalmadımı,bilyelerle ve sapanlarla atış yap o zaman.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB kaynakları: (İsrail-İran gerilimi) Muhtemel gelişmelere yönelik tüm tedbirler alındı
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye