Peygamber'e hakarete RTÜK'ten ceza!

Samanyolu TV'de yayımlanan 'Şefkat Tepe' dizisinde Hz. Muhammed'i bir ışık hüzmesiyle diziye getirip, kamyon kullandıran sahnesine ceza geldi.

Peygamber'e hakarete RTÜK'ten ceza!
Peygamber'e hakarete RTÜK'ten ceza!
GİRİŞ 14.03.2014 03:47 GÜNCELLEME 14.03.2014 09:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Üst Kurul, dizinin 6122 Sayılı Kanun'un "Yayın hizmetleri toplumun milli ve manevi değerlerine aykırı olmaz" şeklindeki 8/f maddesinin ihlal edildiğine karar verdi. Samanyolu TV'ye verilen cezanın ne şekilde olacağı ise bugün gerçekleştirilecek toplantıda kararlaştırılacak. Diğer taraftan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Tayyip Erdoğan'la oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen yasadışı ses kayıtlarını dinlettiği meclis toplantısını yayımlayan Samanyolu Haber ve EM TV hakkında da rapor düzenlendi. CNN Türk, Bugün TV ve Bengü TV'yle ilgili karar bir sonraki toplantıya kaldı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 6
  • sinan inceöz 10 yıl önce Şikayet Et
    samanyolu. 1998yulında stv televizyonu maddi imkansızltan kapatılacaktı esnaftan kapı kapı para topladılar bende o gün için yardımda bulundum ama yazıklar olsun şimdede milletin manevi değerleyiyle oynuyorlar
    Cevapla
  • alp042 10 yıl önce Şikayet Et
    BU KANALLAR BİR SÜRE KAPATILSIN. Yalan yanlış haberlerle insanları kandırıyorlar , ortalığı karıştırıyorlar. Dini kullanarak bir yerlere gelmeye çalışıyorlar. Kayıtların montaj olduğunu bile bile yayınladılar çünkü insanların zihnini yolsuzlukla örmek istiyorlar. Çamur at izi kalsın mantığını yürütüyorlar.
    Cevapla
  • ibrahim KAPÇAK 10 yıl önce Şikayet Et
    Üstelik burası Türkiye !. Böyle bir şey Danimarka'da olsa tüm İslam alemi ayaklanır kapatın derdik...
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    BU TV artık Halk arasında kin ve düşmanlığa sebep oluyor!!. ..Halkı birbirine düşürecek yayınlar yapan TV.ler istemiyoruz!!!!.....kapatılsın!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Arif Mert 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar Olsun. Yarım hekim adamı candan eder, yarım hoca adamı dinden eder. Sizi hoca bilir ve severdik. Ama bitti. Allah inancınız varsa şu Siyonist lere çalışmayı bırakın. Amerika etinden sütünden faydalanmadığı hiç bir şeye izin vermez. Yıllardır sizi niçin bağrına bastığını şimdi anlıyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı