Başbakan Erdoğan bu akşam Kanal 7'de

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in sunacağı “İskele Sancak Özel” programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuk oluyor.

Başbakan Erdoğan bu akşam Kanal 7'de
Başbakan Erdoğan bu akşam Kanal 7'de
GİRİŞ 15.03.2014 14:51 GÜNCELLEME 16.03.2014 00:16

Kanal 7 ve Ülke TV'den canlı yayınlanacak programda Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Gazeteciler Turgay Güler ve Ersoy Dede'nin sorularıyla Başbakan Erdoğan, Türkiye'de yaşanan son gelişmeleri değerlendirecek.
 
Mehmet Acet moderatörlüğünde Kanal 7 ile Ülke TV ortak yayınıyla ekrana gelecek İskele Sancak Özel'e  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuk olacak. Programda, 17 Aralık sürecinin seçim atmosferine yansımaları, yasadışı ses kayıtları ve operasyonların halktaki etkileri, paralel yapılanma ile AK Parti arasında yaşanan çatışmanın asıl sebebi konularında Başbakan Erdoğan'a sorular yöneltilecek.

Canlı yayında Hasan Öztürk, Ersoy Dede ve Turgay Güler ayrıca; "Meydanlar 30 Mart için nasıl bir mesaj veriyor? Anketlerde son durum nedir? Gezi Eylemleri'ni canlandırma çabaları seçim sürecini mi hedef alıyor? Ergenekon tahliyelerinin sorumlusu hükümet mi? Başbakan'ın bu davalara yaklaşımı 17 Aralık süreciyle değişti mi? Tahliyeler, davanın çökmesi anlamına mı geliyor? Başbakan, Cumhurbaşkanlığı'na aday olmayı düşünüyor mu? AK Parti tüzüğündeki "Üç Dönem Şartı" kaldırılacak mı?" sorularını Başbakan Erdoğan'a yöneltecekler.
 
İskele Sancak Özel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet'in yönetimiyle Bu Akşam 21:00'de canlı yayınla Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı