Önder Aytaç ihaneti itiraf etti!

Dün servis edilen devletin sırlarını ifşa eden Telekulak skandalın arkasındaki isimler kamuoyu tarafından merak ediliyor. Önder Aytaç, bir televizyon kanalında yaptığı açıklama tam da bu soruya cevap verecek nitelikte.

GİRİŞ 28.03.2014 06:17 GÜNCELLEME 28.03.2014 14:31
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Küresel güçlerin maşası haline gelen paralel yapı, seçimlere şaibe bulaştırmak ve yasadışı dinlemelerle elde ettikleri kayıtlarla Türkiye'nin itibarına gölge düşürmek için her türlü çabayı sarf ediyor görünüyor. Örgüt tüm finans ve medya kuruluşlarıyla AK Parti hükümetine ve milli iradeye haince saldırıyor, menfaatleri için ellerinden geleni yapıyor.

Eski bir emniyet mensubu olan Önder Aytaç'ın ise Samanyolu ekranlarında 26.03.2014 tarihinde yayınlanan Yakın Gelecek programında kayıtları neredeyse önden izlemişçesine yaptığı konuşma şaşkınlık yaratacak türden. Önder Aytaç Samanyolu Haber'e konuk olduğu programda internete düşen ve kamuoyunda Suriye kayıtları olarak adlandırılan kayıtlara aşırı benzer bir kurgu anlatıyor.

İLLEGAL KAYITLARIN KAHİNLİĞİ

Günlerdir Türkiye'nin Suriye'ye karşı savaş açacağı yönünde haberler yayınlayan paralel yapıya yakın medya organları, kamuoyunda böyle bir algı yaratmaya çalışıyor görünüyor.

Paralel yapı ise illegal bir şekilde dinlediği güvenlik toplantısını internette yayınlayınca akıllara Önder Aytaç'ın kayıtlar yayınlanmadan iki gün önce nasıl olup da televizyonda adeta kayıtları önceden dinlemiş gibi konuştuğu sorusu takılıyor.

YORUMLAR 12
  • Mürsel Peynir 10 yıl önce Şikayet Et
    Vatanı satmak işte bu. Adamlar vatanı satmak için ellerinden gelen her şeyi yapmışlar. Sorsan bir numaralı vatanperver olurlar. Böylelerine ne demeli bilmiyorum.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ Bismillahirrahmanirrahim . devletin bakası için kardeş ini şehit eden bir toplum olarak . yakında bu devletin bekasını tehdit edenlerin katli için geregi yapılmalıdır
    Cevapla
  • Ahmet Nazım Erdem 10 yıl önce Şikayet Et
    Pensilvanya sevdalıların oyunculuklarına helal olsun yalanlarınıza. Dün STV'de Başbakan hemen harekete iftira attılar diye haber yapmış ve dinlemelerin hainlik olduğunu söylemişlerdi. Herhalde bu dinlemeler hepsinin bilgisi dahilinde değildi ya da her yol mübah olduğundan iyi rol kesiyorlardı. Hareketi artık tanıdığımızdan ikinci ihtimali daha ağır bastığını söyleyebilirim.
    Cevapla
  • Ahmet Sadık 10 yıl önce Şikayet Et
    Hakkan Kardeşime . Yazdığın yorumu defalarca okudum. Bu şuuru ve güzel duyguları sen nasıl kazandın bilmiyorum ama ben bu fikirdeki insanlarla öğrencilik yıllarımda tanıdığım gerçek nur talebelerinin sohbetlerinde tanıştım ve 40 yıldan beride onlarları hiç brakmadım. Cenabı Allah senin gibilerin sayısını arttırsın ve yeni neslimizi de bu şuur ve güzel duygularla mücehhez kılsın inşaallah
    Cevapla
  • selimfirat 10 yıl önce Şikayet Et
    Latif Erdoğan ne demişti.. "Kendi aramızda konuştuğumuz şeyleri fetullah hoca bize söylerdi. önceleri keramet zannederdik meğerse adam bizi dinliyormuş. " Şimdi bu ses kayıtları çıkmasa "yahu cemaat çok ileri görüşlüymüş" derdik ama anlaşılan o ki dersini iyi almışlar ve boyuna dinleme yapıyorlar. Allah ıslah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı