'Kesinlikle AK Parti'ye oy vereceğim'

Ünlü yazar Alev Alatlı, katıldığı bir canlı yayın proramında hangi partiye oy vereceğini açıkladı

'Kesinlikle AK Parti'ye oy vereceğim'
'Kesinlikle AK Parti'ye oy vereceğim'
GİRİŞ 29.03.2014 01:37 GÜNCELLEME 29.03.2014 01:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

''KESİNLİKLE AK PARTİ'YE OY VERECEĞİM''

Alatlı "Kesinlikle AK Parti'ye oy vereceğim. Peki niçin. Eleştirmediğim için değil. Özellikle kaos zamanlarında birşeyin etrafına toplanmak gerekir ki ayakta durabilirsiniz. Kaotik dönemlerde. Bu noktada etrafında toplanabilecek olan grup potansiyeli olan Ak Parti'dir" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Murat Kara 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey Muhalefet! . ".................Özellikle kaos zamanlarında birşeyin etrafına toplanmak gerekir ki ayakta durabilirsiniz. Bu noktada etrafında toplanabilecek olan grup potansiyeli olan Ak Parti'dir" İki cümleyi okuyun ve ne olup, ne olmadığınızın sorusunu kendinize sorun.
    Cevapla
  • halil soba 10 yıl önce Şikayet Et
    KEŞKE ALEV ALATLI NIN AKLININ % DE BİRİ MUHALEFETTE OLSAYDI. Birden çok insanın yaşadığı yerde farklı fikirler olacaktır,mücadele olacatır,rekabet olacaktır,denetleme olacaktır,muhalefet olacaktır.Amaaaa Türkiye son yıllardaki dış politika hamleleleri ile,ekonomik gelişmeleri ile dünyada söz sahibi bir ülke,dikkate alınması gereken ülke olarak görüldüğü için gidişinden memnun olmayan dünya hegemonyasında söz sahibi dış güçler ve 3 günlük koltuk sevdası ve maddi çıkar için yardımcı olan içteki muhalefet , basın,ekonomi,bürokrasi dünyasından yandaş bulmakta Türkiyenin geleceği ile oynayanlara yardım edilmektediir. Keşke ALATLI gibi düşünseydi de ALATLI nın aklının % de biri Türkiye aleyhine çalışan yerli işbirlikçilerde olsaydı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Son dakika: Başkan Erdoğan İstanbullulara müjdeyi verdi!