Uğur Arslan umut olmaya geliyor

Televizyonların sevilen ismi Uğur Arslan yepyeni bir programla Kanal 7 ekranlarına dönüyor.

Uğur Arslan umut olmaya geliyor
Uğur Arslan umut olmaya geliyor
GİRİŞ 31.03.2014 10:27 GÜNCELLEME 31.03.2014 10:27

‘Uğur Arslan'la Umut Var' farklı insan öykülerini, gündemdeki olayları, kayıp hayatlar ve hayatın bütün renklerini Kanal 7'de ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Her altı dakikada bir ev soyuluyor! Her dört saatte bir cinayet işleniyor! Suçun ve mağdurun artış gösterdiği bugünlerde, gündeme damgasını vuran olaylar ‘Uğur Arslan'la Umut Var'da ele alınacak. Ekranların sevilen sunucularından Uğur Arslan, kaybolan hayatlara, yitip giden umutlara ışık tutmaya, gizli kalmış olayları gün yüzüne çıkarmaya geliyor. Akıl almaz hikâyelerin, çözülmesi zor düğümlerin yer alacağı programda sır perdeleri aralanacak.

İLK PROGRAMDA KAYIPLARIN PEŞİNE DÜŞÜLECEK

Uğur Arslan'la Umut Var'ın ilk bölümünde yakınlarının izini kaybeden ailelere yer verilecek. Bir başka kadın için babası tarafından terkedilen Şakir Bey, yine başka kadın sebebiyle yuvası dağılan Firuze Hanım ve yıllar önce boşandığı, çocuklarına bakamayacağı kanısıyla çocuklarının devlet aracılığıyla başka bir aileye verilmesinden dolayı evlat hasreti çeken Dilber Hanım'ın dramı Uğur Arslan'la Umut Var'da ekrana gelecek.

Hafta içi her gün, dertlere çare bulunacak programda, kayıplar yakınlarına kavuşacak, küsler barışacak, insanlara yeniden umut aşılanacak. Uğur Arslan, her şeyin gittikçe karamsar hale döndüğü günlerde karanlığa bir mum yakacak.

Uğur Arslan'la Umut Var, alt üst olmuş yaşamlar, iz taşıyan yüzler ve gün yüzüne çıkmayı bekleyen gerçekler ile birlikte hafta içi her gün 13:30'da canlı yayınla Kanal 7'de…

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!
Türkiye'deki banka kartlarının sayısı nüfusun 5 katına çıktı