Anne Olmak İstiyorum'da izleyicileri ağlatacak dram

8 yıllık evli Gülcan Uzun, 5 ay önce böbreğini vererek eşinin hayatını kurtardı. Canından can vererek eşini yaşatan genç kadın ve eşi Yusuf Uzun, şimdi bir evlat sahibi olmak istiyor. Çift başından geçen olayları Kanal7'de yayınlanan Anne Olmak İstiyorum programında anlatacak.

Anne Olmak İstiyorum'da izleyicileri ağlatacak dram
Anne Olmak İstiyorum'da izleyicileri ağlatacak dram
GİRİŞ 01.04.2014 17:17 GÜNCELLEME 01.04.2014 17:21

 Evlat sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiren program "Anne Olmak İstiyorum" bu örnek aşkın isteğini gerçekleştirebilecek mi?

Yusuf Uzun, daha hayatının başında pek çok sorun ile mücadele etmek zorunda kalan bir genç adam. Dünya'ya görme bozukluğu ile gelir. İlkokula gittiğinde, diğer çocuklar gibi göremediğini fark eder. Onun görebildiği sadece ışık huzmeleridir.

ÜVEY ANNESİ İSTEMEDİ

14 yaşındayken annesini böbrek yetmezliğinden kaybeder. 4 çocukla bir başına kalan babası ise çok geçmeden başka bir hanımla evlenir. Ancak iddialarına göre; üvey annesi de Yusuf'u evde istemez. Genç adam sonunda, çalıştığı fabrikada yatıp kalkmaya başlar. Ve 24 yaşına geldiğinde eşi Gülcan ile tanışır… Gülcan'ın ailesi başlarda bu evliliğe karşı çıksa da genç çift birkaç ay içinde dünya evine girer.

ASLA ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYACAK

Çevrelerindeki tüm baskılarına göğüs gererek, mutlu bir yuva kuran çift, evliliklerinin ilk yılı dolunca evlat sahibi olmak ister. Gittikleri doktor onlara "doğal yollardan asla çocuk sahibi olamayacaklarını" söyler. Yusuf'taki sperm hareketsizliği çiftin anne-baba olmasına engeldir.

Üstelik Yusuf, kronik böbrek yetmezliği hastasıdır. Annesini de aynı hastalıktan kaybeden genç adama; "organ nakli olmazsa hayatını kaybedeceği" söylenir. Yusuf Uzun'un eşi Gülcan Uzun hiç tereddüt etmeden, eşineböbreğini vermek istediğini söyler. Genç adam, karısının teklifini başta kabul etmese de sonunda fedakar eşin ısrarı galip gelir…

EŞİNİ YAŞATMAK İÇİN BÖBREĞİNİ VERDİ

6 ay önce eşini yaşatmak için; böbreğini hiç tereddüt etmeden eşine veren ve kocasının hayatını kurtaran Gülcan Uzun; şimdi de bir evlat sahibi olabilmek için televizyon programı "Anne Olmak İstiyorum"a başvurdu. Karşılarına çıkan tüm zorlukları birbirlerine olan sevgileri ile tek tek aşan çift, tüm yaşadıklarını başarılı sunucu İlkay Buharalı'nın sunumu ile ekranlara gelen, canlı yayın "Anne Olmak İstiyorum"da anlatacak.

"Anne Olmak İstiyorum" programa tüm başvuranlar gibi, Uzun çiftinin de mutlu sona erişebilmesi için çoktan harekete geçti… 

Evlat sahibi olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiren program "Anne Olmak İstiyorum" her cumartesi 12:30'da canlı yayınla Kanal7'de ekranlara geliyor… 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?