Kamer Genç'ten yine haddini aşan sözler!

CHP Tunceli milletvekili Kamer Genç 'Tarafsız Bölge' programında yorumunu beğenmediği konuğa çok ağır sözler söyledi.

Kamer Genç'ten yine haddini aşan sözler!
Kamer Genç'ten yine haddini aşan sözler!
GİRİŞ 15.04.2014 00:10 GÜNCELLEME 15.04.2014 22:48
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Programı televizyondan izleyen Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli milletvekili Kamer Genç, programda yorumunu beğenmediği bir konuğa isim vermeden çok çirkin laflar sarfetti.

'ÖKÜZÜN BİRİ...'

Gazeteci Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına Emekli Cumhuriyet Başsavcısı Reşat Petek, avukat Turgut Kazan, İTİCÜ Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Mustafa Erdoğan, avukat ve insan hakları savuncusu Orhan Kemal Cengiz, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Anayasa Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Servet Armağan ve Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel İnceoğlu konuk oldu.

'Tarafsız Bölge' programını izlediğini ifade eden milletvekili Kamer Genç, program konuklarından birisinin yorumunu beğenmediğini dile getirdi.

Twitter hesabından 'Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge'de konuşturduğı profesörleri dinliyorum. İçlerinden birinin konuşması öküzden farksız. Bu kafayla hukuk profesörü nasıl olmuşlar hayret! 'Adalet bakanları doğruları yapıyor' diyor öküzün biri. Öyleyse mahkemelere ne gerek var. Tarafsız ve bağımsız mahkeme olmadan demokrasi dolayısıyla kişi hak ve güvenliği olmadan AYM'nin HSYK'nın bir kısmını değil de tümünü iptal etmesi gerekirdi. Aksini savunma." eleştirisinde bulundu.

YORUMLAR 18
  • İsmail ŞENTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    KATH-I RİCAL. Kath-ı ricalden meclise pardon ahıra girmiş. Kişi karşıdakini kendisi gibi bilirmiş. Ona göre konuşmuş. Gerisi laf-ı güzaf. Oğlunun evinde aşufte/alüfte işleriyle çiçek sulayan zat-ı esfelessafiliiiin.
    Cevapla
  • Arif BİLGİN 10 yıl önce Şikayet Et
    YAKIŞMIŞ . Bu adam CHP milletvekili... Yakışıyor ki partilerinde tutuyorlar...
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 10 yıl önce Şikayet Et
    Kamer genç öküz tiplemesi ile kendini tavir etmiş. Sen git çiçek sula ey kamer
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişiyi proğrama davet etmek dahi suçtur, Ahmet hakanı kınıyorum !. ben hakanın haber 7 den ayrılalı bi,lhassa doğan medyaya girişinden sonra hiç bir yaptığını ne okudum nede seyrettim !
    Cevapla
  • Mustafa 10 yıl önce Şikayet Et
    Öküz vü Millet vekili. Öküz bu kafayla prof olmuş diyor. Sen bu kafayla millet vekili olmuşsun ya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor