Canlı yayında sinir krizi geçirdi

Karanlığı aydınlatmayı hedefleyen Uğur Arslan'la Umut Var'da dün, kocası tarafından aldatıldıktan sonra boşanarak iki yaşındaki bebeğiyle birlikte ortada kalan Durdu Demir canlı yayında sinir krizi geçirdi.

Canlı yayında sinir krizi geçirdi
Canlı yayında sinir krizi geçirdi
GİRİŞ 17.04.2014 11:02 GÜNCELLEME 17.04.2014 11:08

Uğur Arslan'ın sunduğu ''Uğur Arslan'la Umut Var'' farklı insan öykülerini, kayıp hayatları ve hayatın bütün renklerini Kanal 7'de ekrana getirmeye devam ediyor. Bir televizyon kanalında telefon numarasını alıp evlendiği Aydın Sönmez tarafından kandırdığını öne süren Durdu Demir haksızlığa uğradığını belirtti. Evlenmeden önce Aydın Sönmez'in bekarım dediğini ama evlendikten sonra birden fazla kişiyle birlikteliği olduğunu öğrenen Durdu Demir, iki yaşındaki bebeği ile ortada kaldığını iddia etti.

Durdu Demir, Umut Var programında bebeği ve kendisinin mağdur olduğunu belirterek, eski kocası tarafından en azından bebeğinin sahiplenilmesini istedi. Aydın Sönmez ve yakınlarının yayına telefonla bağlanarak, bu bebeğin kendisi tarafından olmadığını söylemesi Durdu Demir'i çileden çıkardı, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.

Videoyu izlemek için tıklayın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar