Artı 1 TV'de ünlü sunuculardan eylem

Artı1 kanalının ekran yüzleri Yavuz Oğhan, Can Dündar ve Mirgün Cabas canlı yayına çıkmadı, kanal çalışanları direniş kararı aldı.

Artı 1 TV'de ünlü sunuculardan eylem
Artı 1 TV'de ünlü sunuculardan eylem
GİRİŞ 22.04.2014 11:25 GÜNCELLEME 22.04.2014 11:25

Kapatılan Karşı Gazetesi'nin emekçilerinin haklarını alabilmek için başlattıklarını direnişin bir benzeri de Artı Bir TV'de başlamak üzere.

Gazeteciler.com'da yer alan habere göre aylardır maaşlarını alamayarak sıkıntı yaşayan Artı Bir TV çalışanları patronajla bugün yaptığı toplantıdan da sonuç alamadı. Bunun üzerine Yavuz Oğhan, Can Dündar ve Mirgün Cabas bugün canlı yayına çıkmadı.
Artı Bir TV çalışanları seslerini duyurmak için bir de twitter adresi açtı.

@artibirdirenis adlı hesaptan yapılan açıklamada aylardır maaşların ödenmediğine dikkat çekilirken kanal yönetiminden de bu konuda bir açıklama yapılmadığı belirtildi. Açıklama şöyle devam etti; "Ev kirasını, faturalarını ödeyemeyen arkadaşlarımız var! İşe gelebilmek için eşten dosttan borç alan arkadaşlarımız var! Çocuğuna okul harçlığı veremeyen arkadaşlarımız var! Biriken maaşlarımızı almadan kepenk indirilmesine müsaade etmeyeceğiz. Bundan böyle bizi yalanlarla oyalamanıza müsaade etmeyeceğiz. "

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir