Şilili gazeteciler Binbir Gece oyuncuları için geldi

Şili'de reyting rekorları kıran 'Binbir Gece' dizini yayınlayan Mega televizyonundan bir gazeteci ekibi İstanbul'a dizi oyuncuları ile röportaj için geldi.

Şilili gazeteciler Binbir Gece oyuncuları için geldi
Şilili gazeteciler Binbir Gece oyuncuları için geldi
GİRİŞ 23.04.2014 12:35 GÜNCELLEME 23.04.2014 12:35

Ülkelerine döndükten sonra TV programında konuşan gazeteciler Türk yıldızların kendilerine yeterli ilgi göstermediği belirterek, programda diziden çok İstanbul tanıtımı çektiklerini söylediler.

Latin Amerika ülkelerinden Şili'de gösterilmeye başlanan ve ülkede büyük ilgi gören Binbir Gece dizisi için İstanbul'a çıkartma yapan Şilili gazeteciler, amaçlarının dizinin başrol oyuncuları ile röportaj yapmak olduğunu söylediler.

Gazeteciler, dizide 'Onur' karakterini canlandıran Halit Ergenç ile kısa bir söyleşi yapmalarına rağmen 'Şehrazat'ı canlandıran Bergüzer Korel'in yanına bile yaklaşamadıklarını iddia ettiler.

Şilili gazeteciler Onur bize çok sıcak davrandı ancak sözleşme gereği gazetecilere fazla açıklama yapması yasaklandı, ancak Şehrazat için aynı sözleri edemeyiz, bizi kabul bile etmedi diye konuştu.

Şili halkının bu Türk aktörleri yakından tanıma fırsatını kaçırdıklarını ileri süren programın yapımcısı Carolina, Onur'u ancak bir sebze meyve pazarında bulabildim, bize son derece dürüst davrandı. Şili gibi uzak bir ülkeden gelmemize şaşırdı, konuşmak istiyordu ancak yapamadı dedi.

Şili televizyon ekibinin Binbir Gece dizisini tanıtma yerine bol bol İstanbul'un güzelliklerini çektiği vurgulandı.

Şili'de geçtiğimiz ay televizyonda gösterilen Binbir Gece dizisi son olarak Prime Time'da % 27.1 lik bir seyirci kitlesine ulaşmış ve medya tarafından son yılların en fazla ilgi çeken dizisi olarak tanıtıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!