Kurt Seyit ve Şura'nın yayın saati değişti

Son haftalarda reyting kaybeden 'Kurt Seyit ve Şura'da yayın saati değişikliği oldu.

Kurt Seyit ve Şura'nın yayın saati değişti
Kurt Seyit ve Şura'nın yayın saati değişti
GİRİŞ 23.04.2014 17:01 GÜNCELLEME 23.04.2014 17:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Büyük prodüksiyon maliyeti ve ünlü oyuncuların rol almasına rağmen reytinglerde istenilen seviyeyi yakalayamayan 'Kurt Seyit ve Şura'nın yayın saati ve ismi değişti.

Yayınlandığı 6 bölümdür Rusya'da çekilen dizi, artık İstanbul'a taşındı. Kurt Seyit için eski İstanbul adeta yeniden kurulurken, dizinin hikayesinin Rusya'dan İstanbul'a gelmesiyle birlikte adı da değişti. Kurt Seyit ve Şura'nın artık İstanbul'daki olduğu ismiyle vurgulanıyor. Dizi bundan sonra 'Kurt Seyit ve Şura' İstanbul adıyla yayınlanacak.

YENİ YAYIN SAATİ REYTİNGİ ETKİLER Mİ

Star'da 20.00′de başlayan dizi önümüzdeki haftadan itibaren artık 21.30′da ekrana gelecek. Dizinin yayın saatinin değişmesinin reytinglere nasıl yansıyacağı ise önümüzdeki hafta belli olacak. Son zamanlarda reytingi düşen dizi geçen hafta Total'da 11. sırada yer bulabilirken, AB'de ise Küçük Ağa ve Seksenler'e geçilerek 4. sırada yer almıştı.

YORUMLAR 1
  • İskender Melekli 9 yıl önce Şikayet Et
    BU MİLLET APTALMI Kİ NERMİN BEZMEN'İN SANAL DEDESİNİN SANAL BİR SENARYODAN OLUŞAN MASALINI İZLESİN.. Bu dizinin tutmayacağı başından belliydi.Nermin Bezmen gibi zenginler her ne hikmetse dedelerini olağan üstü kahraman olarak anlatırlar.Çünkü paraları vardır,kalemşörleri vardır.Abarttıkça abartılan bir senaryo gereği sözde hikayelerini millete izletmeye çalışırlar.Bu millete bunu yemiyor.Zorla değil ya.Bu millet izlese izlese Çanakkale Kahramanı KOCA SEYİT'i izler.Gerisi lafı güzaf...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat