Başbakan'a hakaret eden Altıoklar'a tepki çığ gibi

Son günlerde toplumsal gerilimi artıran yayınlara imza atan Doğan Medyası'nın bu kez konuğu Yönetmen Mustafa Altıoklar oldu. CNN ekranlarında Başbakan Erdoğan'a hakaret eden Mustafa Altıoklar büyük tepki çekti.

Başbakan'a hakaret eden Altıoklar'a tepki çığ gibi
Başbakan'a hakaret eden Altıoklar'a tepki çığ gibi
GİRİŞ 24.04.2014 03:01 GÜNCELLEME 24.04.2014 03:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CNN Türk'de yayınlanan Aykırı Sorular programına konuk olan yönetmen Mustafa Altıoklar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında ahlak sınırlarını aşan sözler sarf ederek büyük tepki çekti.

ALTIOKLAR'DAN HADDİNİ AŞAN SÖZLER!

CNN ekranında haddini aşan açıklamalara imza atan Altıoklar, ''Başbakan Gezi'de ben hata yaptım. Durun bakalım deseydi, kesinlikle şu anda yüzde 70-80 oy alırdı ama bir doktor olarak söylüyorum. Başbakan'da ''Narsistik Kişilik Bozukluğu'' var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım 46 raporu...'' dedi.

Altıokların haddini aşan sözleri sosyal medyada da geniş yer buldu. İşte Altıoklar için sosyal medyada yazılanların bir kısmı;

YORUMLAR 4
  • erdobay 10 yıl önce Şikayet Et
    turko. Bu adamın kısaca bir kaç tahtası eksik. Bunu hemen bakırköye tıkmalı ve aşılamlıdır. Anlaşılan CHp nin altı oku batmışkı saçmalayıp duruyor. İnsanda kompleks olunca böyle yalpalar şanzımanı dağıtır. Len sonuna kadar Tayyip. sende kafayı yeee böyleeeee millete saygısı olmayan garip yaratık
    Cevapla
  • Mlym 59 10 yıl önce Şikayet Et
    Başbakana . Edepsizce hakaret ederek kendi reklamını yapıyor.
    Cevapla
  • Murat Diniz 10 yıl önce Şikayet Et
    Gezicilere "Hata yaptım demek?". Bu olayların başlamasında cemaatin rolü var. Zaten cemaat, solcular, holdinçiler aynı yere (inglilizlere) hizmet ediyor. Şimdi şoktalar bizim arkamızda mssad var vatikan var cia var nasıl kaybederiz diye şok oluyorlar. Ayrıca gezicilere elinizi uzatsanız kolunuzu kaptırırsınız dertleri darbe yapmak. Parkı düzenlemekten vazgeçtik diye geri adım atmadı mı hükümet? Referandum yapalım dedi. Peki karşılığında ne oldu? Başbakanlık merdivenlerinde Taksim Alman Platformu üyeleri "3. köprü yapılmayacak, havalimanı yapılmayacak, nüklereer enerji ve HES yatırımları durdurulacak, valiler görevden alınacak, savunma sanayi yatırımlarını istemiyoruz!" diye sevr anlaşmasını dayatmadılar mı? Bu şartlarda kabul edilseydi sırada hükümet istifa edecek partiler kapatılacak CHP tek parti olacak felan derlerdi. Niyetler ingiltere adına devleti dövmek.
    Cevapla
  • MUHSIN CINAR 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler. Yav kardeşim bu tipleri kızılay mı dağıtıyor. Her gün bir tanesine yorum yazmaktan bıktım. Bunları nerede çoğaltıyorlar bilen var mı?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var