Spikeri ağlatan haber!

Kanal 7 Ana Haber bülteni sunucusu Hülya Seloni, '' 6 yaşındaki Gizem kayboldu' haberini sunduktan sonra zor anlar yaşadı. İşte o görüntüler

Spikeri ağlatan haber!
Spikeri ağlatan haber!
GİRİŞ 28.04.2014 20:05 GÜNCELLEME 29.04.2014 11:28
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Deneyimli haber sunucusu Hülya Seloni'nin sunduğu Kanal 7 Ana Haber bülteninde duygusal anlar yaşandı.

Adana'daki yürekleri burkan küçük Gizem'in kaybolduğu haberini sunan Seloni, ağlamamak için kendini zor tuttu. Annelik duyguları ağır basan Seloni, zor da olsa sıradaki haberi sunmayı başardı.

Annesi pazardayken oynamak için parka giden 6 yaşındaki kızdan dünden beri haber alınamıyor.

KARS'TAKİ KÜÇÜK MERT AKILLARA GELDİ

Kars'ta amcasına yemek götürdükten sonra kaybolan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın cesedi Karadağ çöplüğünde bulunmuştu. Yapılan otopsinin ardından küçük Mert'in hunharca öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • ali can 9 yıl önce Şikayet Et
    çözüm ne. eğer bir ülkede suçun karşılığı verilen ceza orantısızsa suçu önlemek mümkün değil adam alkollü araç kullanıp kaza yapıyor ve birkaç insanın hayatına kıyıyor sen geliyorsun bu caniye yaşama hakkı veriyor hapis cezasına çarptırıyorsun bu yavrucaklar gibi onlarcasını öldüren caniler ne yazık ki şu an hapishanede yaşıyorlar bazıları da iyi halden ceza indirimi adı altında hapisten çıkıyor. İDAM OLMALI ARKADAŞ KASDEN ADAM OLDÜREN İDAM EDİLMELİ ARKADAŞLAR BU DUYGUNUN BAŞÖRTÜSÜYLE ALAKASI YOK İNSANLIKLA ALAKASI VAR
    Cevapla
  • murat buyuklu 9 yıl önce Şikayet Et
    sami efe! . ne alakası var? çocuğu olmayanın merhameti olmaz demek ne demek? her gün haberlerde evlat katili olan anneleri, babaları gördüğümüz gibi kimsesizleri alıp onlara bakan, çocuk sahibi olamamış insanlar da var. bu sözün çok kalp kırıcı. Allah insanlardan hem evladı hem merhameti esirgerse o zaman Adil sıfatını nasıl yorumlayacağız. bu sözün insandan evvel gayretullaha dokunur.
    Cevapla
  • sami efe 9 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Olmayanlara da evlat versin. Çocuğu olmayanın merhameti de olmaz.. Böyle Haberler bizleri üzüyor. Bir de İnsanın çıkan haberdeki yaşlarda aynı cinsten bir çocuğu varsa aklına hemen kendi çocuğu geliyor. Ve ağlamamak elde değil.
    Cevapla
  • MUHAMMET AKSAKAL 9 yıl önce Şikayet Et
    İLAHİ ALPER HAKAN :). Soleni ,haber sunucusu ,gazeteci,herşeyden önce bir insan. Onun meslektaşları ölüm haberlerini bile gülerek sunarken ,o insanlık duygularını muhafaza ettiğini gayri ihtiyari göstermiş oldu. Başörtülü olmasının daha iyi olacağını veya bizim nazarımızda daha makbul olacağını içimizden geçirip temenni edebiliriz. Bunu bu haber üzerine dışa vurmak sanki bu duygular ancak başörtülülere has duygular, böyle olsaydı tam oldu diyebilirdik ama ortada bir eksiklik varmış düşüncesini ister istemez empoze ediyor. Soleni'den önce biz akrabalarımız için bu temennileri ,duaları edelim,onların nezdinde tüm insanlık için.
    Cevapla
  • alper hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    BU SPİKER BAŞÖRTÜLÜ OLMALI. Bu spiker bayan duygulu bir bayanmış. Bu bayan neden başörtüsü takarak Kanal 7 de haberleri sunmuyor ? Bu bayan baş örtüsü takmalı. Bu bayan tesettüre girmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil