Acun Medya'dan Büyükuncu'ya jet cevap

Survivor'ı kazanmasının ardından kazandığı ödülü bağışlamadığı iddia edilen Derya Büyükuncu'nun, parasının tamamını almadığı iddialarına Acun Medya'dan yanıt geldi.

Acun Medya'dan Büyükuncu'ya jet cevap
Acun Medya'dan Büyükuncu'ya jet cevap
GİRİŞ 29.04.2014 22:18 GÜNCELLEME 30.04.2014 06:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Acun Medya tarafından 2011 yılında düzenlenen 'Survivor Ünlüler-Gönüllüler' yarışmasında türkücü Nihat Doğan'a karşı birinciliği elde eden ve 500 bin TL'lik para ödülü kazanan milli yüzücü Derya Büyükuncu, yarışmanın finalinde kazandığı paranın yarısını işitme engelli çocuklar yararına çalışan bir vakfa bağışlayacağını söylemişti.

ACUN'DAN DERYA BÜYÜKUNCU'YA JET CEVAP

Derya Büyükuncu'nun "Henüz ödülümün yarısını bile ödemediler" sözleri üzerine Acun Medya'dan açıklama geldi.

İşte o açıklama;

"Derya Büyükuncu'nun Survivor yarışmasından kazandığı ödülün ödemesi Show TV'nin sorumluluğundadır. Acun Medya'nın bu ödeme ile herhangi bir alakası bulunmamaktadır."

YORUMLAR 7
  • osman sakrak 9 yıl önce Şikayet Et
    1710133140. sen parsayı topluyon deveyi hamuduyla yutuyon sanki acun medyanın alacağı varmıymış kendisinbe kaplan başkasına karga oh neala memleket be acun efendi
    Cevapla
  • Mehmet ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Hemen At iftira. Yarışmayı sen düzenliyorsun ödülü vermeyile alakan yok nasıl bir olay anlamadım sen düzenliyorsan ödülü vermeyilede senin alakan vardır.
    Cevapla
  • Mert MALATYALI 9 yıl önce Şikayet Et
    show tv hep bunu yapıyor. Yıllar önce korolar yarışıyor diye bi yarışma vardı, yarışmayı kazanan koronun temsilcisi olduğu il e okul yapılacaktı, Malatya ilinin korosu kazandı ama aradan geçen onca zamana rağmen okul mokul yapılmadı. Bir dönem Valilik te olayla ilgilenmişti ama hiç bir şey olmadı.
    Cevapla
  • harun yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bencede. bencede ödememişlerdir derya yalan söyleyecek bir adama benzemiyor insanları hemen yargılamayın
    Cevapla
  • Mustafa Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    işte Bu Şimdi Olmadı. Acun seni severiz ama bu kadar basit olmamalı o yarışmanın sorumlusu sen isen hak edenin hakkının verilmesinide sen takip edeceksin. 3 Yıl geçmiş daha alacağını alamamışlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz