Gezicilerin bir kanalı daha yayını durdurdu!

Kanal Sokak çalışanları "Maaşlarımızın tamamı ödenene kadar kararımızın arkasında duracağımızı tüm kamuoyuna ve duyarlı çevrelere duyururuz." dedi ve direniş kararı aldı.

Gezicilerin bir kanalı daha yayını durdurdu!
Gezicilerin bir kanalı daha yayını durdurdu!
GİRİŞ 08.05.2014 09:45 GÜNCELLEME 08.05.2014 15:24
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Ocak ayından beri maaşlarını alamamış olan Kanal Sokak çalışanları yayın durdurma kararını sosyal medya aracılığı ile duyurdu:

"Kanal Sokak Basın Emekçileri olarak Ocak ayından bu yana maaşlarımızın ödenmemesinden dolayı yayın durdurma kararı almış bulunmaktayız."

Daha önce de yine Geziciler tarafından takip edilen ve finans sağlanan Karşı gazetesi kapanmıştı. Sonra  +1 kanalında çalışan aralarında Can Dündar'ın da olduğu bazı gazeteciler paralarını alamadıkları için kanalla yollarını ayırmıştı. 

Yurt gazetesi ve Halk TV çalışanları da zaman zaman maaşlarının ödenmediği ve zor durumlarda çalıştıklarını sosyal medya aracılığıyla duyurmuştu.

 
 

YORUMLAR 20
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuzey Güney ekseni kayık…. Çapulcu dediklerin gerçekten çapulcu, zaten kendileri de öyle bir sahiplendiler ki Twitter, Facebook hesap profillerini bile çapulcu yaptılar. Faiz gibi rant beklentileri uğruna bu Komünist artıklarını besleme parasını bulan Koç gibi, Boyner gibiler tabi ki vergi verecekler. Ayrıca Koç’un, Boyner’in verdiği vergi, desteklediği bu gezi olaylarıyla sebep olunan milyarlarca dolar zararı bile karşılamaz. Ne var ki Anadolu sermayesi zincirlerinden daha yeni yeni kurtuluyor. Daha yeni yeni Anadolu kalkınıyor. Şimdi kazanmadığı paranın vergisini mi istiyorsunuz. İşte çapulcu adaleti(!) bu olsa gerek. Bir de utanmadan kazanmadığı paranın vergisini veremediği için hırsız iftirası atıyorsunuz. Haliyle sizden adalet beklemiyoruz da bari biraz mantıklı olun, tutarlı olun.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Vatanı ABD.ye israile satmak isteyenler Halkmııza ihanet edenler bir bir yok olacaklar!!!!!?.... ....Gezi parkında deşifre oldular Halk ambargoyu koydu?..Vatana ABD.ye satmak isteyenler ,ihanet edenler işte böyle yok olmaya başlarlar?...beter olsunlar!!?..
    Cevapla
  • bgungor 9 yıl önce Şikayet Et
    ey halkım bunların demokrasisi bukadar. Bunlar kendi özgürlüklerine keselerine dokununca demokrasi tanımaz uyanın gundiler,size gaz verenler,birileri finans ediyordu,kaoslar ,eylemler ,başarısız olunca Destek bitti ,eşek öldü ortaklık bittiii.sizi gidi taşeronlar.bu OYUN, Türkiyede hep aynı oynanadı sağcısı ,solcusu,finans edilip,işileri bitince ya çöp,yada atık,yada İhbar edilip, The End denildi,anlayana.?
    Cevapla
  • YILMAZ BABUTCU 9 yıl önce Şikayet Et
    ..kim söz verdi size. ..hangi kapitalist kullandı sizi çakma sosyalistler, kendinizi kapitallere meze mi yapıyorsunuz, siz para karşılığı sokakları karıştırırken onlar viskilerini yudumlayıp ülkenin ekonomisi batarken ne kadar hortumlayacaklarını düşünüyorlar
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    yıldönümü şaklabanlıkları var mı... size o günlerde gaz verenler kayboldu di mi. hep böyle oldu. kırım böyle gitti ukraynadan.. onlar bile şaşırdı kaldı.esed zaliminin gazına gelip gezi olaylarını köpürttükçe güneyde bir yerler de hareketlenmeye başlamıştı. bir akıl bu işi bitirdi. yoksa, kırım gibi bir bölgemiz türkiyeye baş baş yapsaydı, kimler için kına tezgahları açardık acaba. malum,bu işler, taksimde bedava biralarla başladı.yakılan devlet arabalarıyla poz vererek devam etti.köprü,havalimanı,nükleer,kanal yapılmasın'la son buldu.elbet bir ukrayna hazırlanmıştı. ilaçları,binlerce sedyesi, başbakanın evi ofisi,havaalanında geleceği yol, ankarada meclis ve başbakanlık ve çankaya, keçiörendeki ev..hepsinin basılması planlanmıştı, bu gazeteciler de olayı köpürtsün diye hazırlandılar demek..bir yerde iyi de oldu. devlet kiminle ne mücadele edeceğini o zaman gördü.öne sürülen gençlerin mezhebi ile nasıl çatışma çıkarılacağını da gördü.bakalım,yıldönümü falan denilerek ne şaklabanlıklar yapılacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması