Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak bir program!

Ünlü televizyon patronu Acun Ilıcalı, yeni planlarını anlattı.

Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak bir program!
Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak bir program!
GİRİŞ 08.05.2014 11:56 GÜNCELLEME 08.05.2014 11:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı neden televizyon kanalı aldığını şu sözlerle açıkladı; 'Adını vermiyorum, bir kanala gittim... Tuttuğu hiçbir işi yok. Benim projemi dinleyen arkadaş, hiçbir başarısı yok; 'hayır' dedi. Yaptığı her iş tutmuş adam, hiçbir işi tutmamış adamı ikna etmeye çalışıyor."

SERT HAYVAN BELGESELLERİ YAYINLAYACAK

RTÜK ceza belgesellerine pek benzemeyen, 'sert' havyan belgeselleri yayınlanacağını ilan etti Acun. Bizim yerli kanallarda 'Samanyolu belgeselleri' olarak da bilinir. TV8 çok izlenen zaman dilimlerine bu tür yapımlardan koyacak. Televizyonda bir kural vardır benim uydurduğum: Öyle bir paket yaparsın ki programa, izleyici ilk kez izliyormuş hissine kapılır. TV8 bu sunum işini başarıyla yaparsa neden prime-time'da 'belgesel' izlenmesin?

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • mert mert 9 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel olur. alman kanallarinda o kadar yeni ve kaliteli hayvan belgeselleri varki zaplamak mümkün degil. göcmen kuslarini ucarken öyle cekmislerki izlemek cok keyif verici. fransizlar, almanlar ve amerikalilar göcmen kuslari öyle yetistirmislerki yanlarinda ucarken ne ucaktan korkuyorlar nede teknelerden. HD kalitesinde cekilen tüm yeni belgeseller izlenir. hemde prime time da. akilli olan bir tv genel müdürü bu belgeselleri gösterebilmek icin satin alir almanlardan. bir kurbaga mesela yavru yumurtalarina su gitsin diye irmagin kenarini öyle kaziyorki ayaklariyla sasirip kalirsiniz.
    Cevapla
  • westan 65 9 yıl önce Şikayet Et
    süperrrr. zaten samanyolu tv hep belgeseller yüzünden izleniyordu fakat bu yapılanma ve cemaat olaylarından sonra tüm kanallarını sildim. tv8 böyle belgeselleri yayınlarsa bir numara olma yolunda önemli bir adım atmış olur hayırlı olsun acun ılıcalıya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!