Beyazıt Öztürk: Şu an ağlasam ağlarım

TÜRK Hava Yolları'nın (THY) Türkiye'yi duygulandıran reklam filminde oynayan Antalyalı 4 çocuk, Beyaz Show'a konuk oldu.

GİRİŞ 10.05.2014 14:18 GÜNCELLEME 10.05.2014 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün sunduğu dün geceki Beyaz Show'a konuk olan 8 yaşındaki Kerim Ardıç ile 10 yaşındaki Elvan Büyükkursak, aynı yaşlardaki Oğuzhan Yavuz ve Nihat Küçükkursak, stüdyodaki konuklardan ve izleyicilerden büyük alkış aldı.

Beyazıt Öztürk, THY'nin 4 çocuğun eğitim hayatı giderlerini üstlendiğini açıklarken, miniklere hayallerini sordu. Oğuzhan Yavuz'un, "Rolcü olacağım" sözü herkesi güldürürken, Elvan Büyükkursak'ın, "İstanbul çok güzel, sevdim" demesi arada da Kerim Ardıç'ı "Efendim de" diye uyarması dikkat çekti. Beyaz Öztürk'ün ısrarla "Söylemek istediğiniz bir şey var mı?" sorusuna "Hayır" cevabı almasına şaşırıp, "Kuliste sohbet ettik, onların köylerinde su yok. Kerim köylerine su, Elvan da okullarına bilgisayar isteyecekti. 'Birden söylemeyin, yeri geldikçe konuşurken isteyin' dedim. Buna rağmen hiçbir şey istemediler" diye konuştu. Antalyalı 4 çocuk daha sonra alkışlarla programdan ayrıldı.

THY'nin televizyon ekranlarında yayınlanan reklam filmi Bahadır Karataş'ın yönetmenliğinde Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nin İmecik Köyü'nde çekilmişti. İki dakikalık filmde İmecik Erkunt Traktör İlköğretim Okulu'ndan 4'üncü sınıf öğrencileri Elvan Büyükkursak, sınıf arkadaşları Oğuzhan Yavuz ve Nihat Küçükkursak ile 2'nci sınıf öğrencisi Kerim Ardıç rol almıştı.

YORUMLAR 1
  • Eddai 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... madem reklam IĞDIR hava alanı için ise; neden ığdırlı çocuklar oynamadı ....Antalyalı çocuklar ne alaka....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!