Kenan Işık: Bekle beni, dönüp geleceğim

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunucusu Kenan Işık rahatsızlığından sonra bant kayıtlarının da bitmesi ile yapılan ilk programda ünlü sunucu sesi ile geceye damga vurdu.

GİRİŞ 11.05.2014 10:23 GÜNCELLEME 11.05.2014 15:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ökkeş Koska'nın haberi

Tiyatro sanatçısı Kenan Işık, 21 Mart'ta beyin kanaması geçirerek Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yoğun bakımda tedavisi süren Kenan Işık'ın sağlık durumunun netleşmemesi nedeniyle Kim Milyoner Olmak İster'in ne olacağı merak konusuydu. Dün gece yayınlalanan programda sunucu koltuğuna Zafer Ergin oturdu.

Kenan Işık sağlığına kavuşana kadar Kim Milyoner Olmak İster'i yakın dostları sunacak. İlk haftanın sunucusu Zafer Ergin oldu.

BEKLE BENİ, DÖNÜP GELECEĞİM, TÜM GÜCÜNLE BEKLE BENİ

Zafer Ergin'in sunumuyla ekrana gelen yeni bölümde duygu dolu anlar yaşandı.

Yeni bölümdeki en dikkat çekici ayrıntı sesli soruda Kenan Işık'ın okuduğu şiir oldu. Seyircilerin duygulandağı anlar dikkatlerden kaçmadı.

Yakın dostunun "Bekle beni, dönüp geleceğim... Bekle beni, bütün gücünle bekle..." sözleriyle duygulanan Zafer Ergin "Kenan'ın bu programda beni yalnız bırakmayacağını, yardımcı olacağını biliyordum. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

okkes.koska@haber7.com

twitter.com/OkkesKoska

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH şifa versin ama......ALLAH izin verirse gelirsin?...... ....ALLAH,ın izni olmadan hiç bir kimse 1 mm. bile gidemez?...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!