Soma'da 282 ölüme rağmen yine de dizi izledik

Soma'da son olarak 282 maden işçisinin hayatını kaybetmesinin ardından ulusal yas ilan edilmesine rağmen biz yine de dizi izleme alışkanlığımızdan vazgeçmedik.

Soma'da 282 ölüme rağmen yine de dizi izledik
Soma'da 282 ölüme rağmen yine de dizi izledik
GİRİŞ 15.05.2014 11:19 GÜNCELLEME 15.05.2014 11:42
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Manisa Soma'daki maden faciası sonrası Televizyon Yayıncıları Derneği ekranlardaki tüm müzik-eğlence programlarını durdurma kararı almış televizyon kanalları da yayın akışlarını değiştirmişti. Kanal D, Atv, AHaber ve Fox Tv gibi bazı televizyonlar "Ana Haber"lerini Soma'dan yaptı.  

Dün gün boyunca haber kanalları Soma ile ilgili özel yayınlar yaparken, akşam kuşağında yayınlanacak programların içeriği ise merak konusu oldu. Kanal D'de 'Ankara'nın Dikmeni'; Show TV'de 'Sevdaluk'; Star TV'de ise 'Muhteşem Yüzyıl' dizilerinin yeni bölümleri yayınlanmadı. Ancak buna rağmen vatandaşlar, yayınlanan reyting raporlarında yine diziler ilk sıralarda yer aldı. 

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yerine yayınlanan "Muheteşem Yüzyıl Gizli Dünya" adlı belgesel listenin başında yer alırken Star Tv'nin "Beni Affet" dizisi ikinci sıradaydı. "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının yedinci sırada kendine yer bulduğu reyting raporunda Habertürk, CNN Türk, Ülke TV, Kanal 24, NTV, A Haber gibi haber kanallarının ilk 20'ye girememesi dikkatlerden kaçmadı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • la_edri_ 9 yıl önce Şikayet Et
    habermi şimdi bu yani. kanallar gündüz bu olayın trajedisinden reyting yapma peşinde akşamda ne farkediyorsa dizi yerine sinema filmi seyrettiriyorlar,herkes bıraksın bu sahte işleri.biraz dürüst olmak lazım.tamam bu bir elim olaydır ve herkesin içinde bir hüzün oluşturmuştur lakin herkes bilsin ki ateş düştüğü yeri yakar! tvler işi bitince yayından kaldırırlar bu olayı millette hipnotize olmuş gibi unutup gidecek.kocaeli depreminde 40bin 50 bin insan öldü şimdi kim hatırlıyor,kaldıki o depremden 2ay sonra bile hiçbirşey olmamış gibiydik.işimiz gücümüz tvlerin ve sosyal medyanın istediği gibi yalan yaşamak.....
    Cevapla
  • sadullah ergin 9 yıl önce Şikayet Et
    YAZIKLAR OLSUN BU DUYARSIZLIĞA. Bu acı içinde dizileri izleyenleri vicdanları ile başbaşa bırakıyorim
    Cevapla
  • Aydan Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizin kanallar ne yapti?. hic reklam yayinlamadiniz mi? reklamlarim icerigine dikkat ettiniz mi? Kanallarinizda sürekli haber ve kuran okumasi mi yayinladiniz? Gülünc olmayin beyler...
    Cevapla
  • futuvvet 9 yıl önce Şikayet Et
    O DİZİYİ İZLEYENLERİN. Yapabilecekleri bir şey yok zaten. YAPABİLECEKLERİ EN İYİ ŞEYİ YAPMIŞLAR.
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    BEN BU DİZİNİN HANGİ KANALDA OYNADIĞINI BİLE BİLMİYORUM.. Osmanlıyı magazincilerden mi öğrenicem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...