Ünlü radyocunun Mustafa Sarıgül pişmanlığı

Ünlü radyo programcısı Arzu Çağlan'ın Mustafa Sarıgül pişmanlığı... Mesut Yar'ın programına katılan Çağlan, seçimde oy verdiği Sarıgülle ilgili pişmanlığını bu sözlerle itiraf etti: "Sarıgül'e oy verdiğim için ellerimi kesmek istiyorum"

GİRİŞ 20.05.2014 18:15 GÜNCELLEME 20.05.2014 18:31
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Radyo programcısı Arzu Çağlan katıldığı Burada Laf Çok programında Mesut Yar'ın sorularını yanıtladı.

Siyasete dair görüşlerini paylaşan Çağlan, Sarıgül üzerinden muhalefet partilerinin ders çıkarması gerektiğini söyledi.

30 Mart seçimlerinden örnek veren Çağlan, "Mustafa Sarıgül mesela... Beni hayatımda en çok hayal kırıklığına uğratan adam yaa... Ona oy verdiğim için şu ellerimi kesesim var. Ortaya çıktı bir vizyon bir misyon. Tamam okey inandık... Ben son zamanlarda Marmaray'ı kullanıyorum. O Marmaray o kadar rahat bir şey ki... O Marmaray'ın karşısına bir şeyle çıkamadı. Onun karşısına bir projeyle çıkamadı. Esasında Sarıgül üzerinden muhalefetin çıkarması gereken çok dersler var. Ortaya biri çıktı. İnandık, güvendik. Sonra gördük ki boşmuş. Hepimiz 17 Aralık ruh hali içindeydik. Marmaray'ın karşısına kayacak bir projesi yoktu. Bu kadar basitti esasında..." dedi.

YORUMLAR 19
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. sizin gibiler hazır kesilmiş el ararsınız?
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok Haklı.... Bugün Türkiye de yapılan her şeyin doğru olduğunu söylemek mümkün değil tabi ancak hanımefendinin söyledikleri çok kabul gören gerçekler,bugünün chp si ile 50 yıl öncesinin chp si arasında laf üretme konusunda hiç bir değişiklik yok!!Hala lafla peynir gemisi yürütme derdindeler.Seçmen değişmiş,Türkiye değişmiş kimin umurunda,onlar çıksın sadece boş konuşsun ve Millet desteklesin var mı böyle bir mantık evet var işte gözünüzün önünde cereyan ediyor.Hanımefendiyi tebrik ediyorum akıl tutulmasından kurtulmuş...
    Cevapla
  • YAVUZ TÜRÜT 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya. Hakkını yemeyelim projesi vardi yok demeyelim ayasofyayi kilise olarak açacakti
    Cevapla
  • Aziz AKBIYIK 9 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışdan Dönüş. Tebrik ederim. En azından bazıları gibi halen kıvırmıyor, bunları söyleyecek medeni cesarete sahip demek ki. "İnsan beşerde şaşarda" Mühim olan yanlışı görebilmek, dönebilmek, yaptığı yanlışı kabul edebilmektir. Önümüzdeki seçimlerde 1 oy daha AKP ye :)
    Cevapla
  • bekir cizmeci 9 yıl önce Şikayet Et
    Yanlis... Ben olsam ellerimden once kafami keserdim..Nasil bu kadar isabetsiz muhakeme yapabiliyor diye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi