Gökçek: Kılıçdaroğlu ortalığı birbirine katardı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Soma'daki maden faciasıyla ilgili oluşturulan provokasyon girişimine değinirken, Kemal Kılıçdaroğlu'na da tepki gösterdi.

GİRİŞ 27.05.2014 22:56 GÜNCELLEME 28.05.2014 06:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gökçek maden sahibi Alp Gürkan'ın ifadeye bile çağrılmamasına tepki göstererek Gürkan'ın CHP Tandaslı olduğunu söyledi. Melih Gökçek 'Kılıçdaroğlu başka zaman ortalığı yıkardı bu adam dokunulmaz mı diye ama şimdi çıtı çıkmıyor.' dedi.

İşte Melih Gökçek'in konuya ilişkin yaptığı değerlendirme;

''İNSANIN AKLINDAN KIRK TÜRLÜ ŞEY GEÇİYOR''

Devletimiz yaptıklarıyla bir parçada olsa bu yaralar sarılacak. Maden sahibine kimse bir şey yapamıyor. Neden bir şey yapamıyorlar anlamış değilim. Biliyorsunuz Koç'un eski ortağı. İnsanın aklından kırk türlü şey geçiyor. Güç yetmiyor. Hakim ortada somut deliller olmadığı için sorguya çağrılmasına gerek yok dedi. Bunu anlamak mümkün değil.

''KILIÇDAROĞLU ORTALIĞI BİRBİRİNE KATARDI''

301 kişiden daha büyük bir delil var mı? 301 kişi hayatını kaybetmiş, millet feryat ediyor ifadesini bile almıyorlar. Köken olarak AK Partili biri olsa yeri göğü yıkarlardı. CHP'li tandaslı olduğu etrafta söyleniyor. Ama şimdi bakın CHP'den de ses yok. Kılıçdaroğlu yeri göğü inletir ortalığı birbirine katardı.

Bu adam dokunulmaz mı derdi. Ama bakın şimdi çıtı çıkmıyor. Akıl sır erdirebilmek mümkün değil. Devlet yaraları sarmaya çalışırken diğer taraftan acıları istismar eden bir kitle var.

YORUMLAR 1
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Gökçek, CHP bu memlekette camileri Ahır bile yaptı! . 300 kişinin ölümüne sebep olan madenin sahibini kollamış çok mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü