Acun son anda araya girdi: Bana lan deme lan!

Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımın 4'er kişi kaldığı Dominik Cumhuriyeti'nde oynanan ödül oyunu büyük bir kavgaya sahne oldu.

GİRİŞ 01.06.2014 00:25 GÜNCELLEME 01.06.2014 00:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gönüllüler takımından Turabi takım arkadaşı Akın'a lan diye bağırdı. Akın da Turabi'ye lan diye cevap verdi.

Ünlüler takımından Gökhan'a oyunu kaybeden Akın, Turabi'nin üstüne yürüdü kendisine neden lan dediğini sordu. Bu sırada takım arkadaşları araya girdi ayırmaya çalıştı.

ACUN DEVREYE GİRDİ TAKIMI SAKİNLEŞTİRDİ

Acun Ilıcalı kavganın arasına girerek birbirlerine lan diyen iki yarışmacıyı azarladı. Pozisyon orada kaldı kavgayı neden ileriye taşıyorsunuz diye Turabi ve Akın'a kızdı.

ÖDÜLÜ GÖNÜLLÜLER KAZANDI

Ödülü Gönüllüler takımı kazandı. Gönüllüer Domunuk Cuhriyeti'nde bir restraurantta yemek yedi. Ardından güzel bir otelde bir gece kaldılar. Gece boyunca da eğlenip ardından adaya döndüler.

YORUMLAR 1
  • Cem Tekin 9 yıl önce Şikayet Et
    Reklammm!!!. Dominik e hangi akilli basin mensubu gider de bu kavgayi orada ceker ve yayinlar... Oradaki cekimlerin hepsinin telif hakki acun medyada ise, bu haberi hazirlayip da disari servis eden de onlardir... Bu isler hep boyledir. sukunet ile devam eden bir olaydan artik kimsecikler bir reytink beklemiyor.. -aksiyon olacak ki, herkez seyretsin.... bununla vakit geciren insanlara sasip ta kaliyorum,,, birde aksam aksam bunu okuyupda yorum yapiyorum.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi