Murat Boz'un yerine gelecek isim belli oldu

Murat Boz'dan boşalan koltuğa oturacak isim belli oldu!

Murat Boz'un yerine gelecek isim belli oldu
Murat Boz'un yerine gelecek isim belli oldu
GİRİŞ 13.06.2014 13:45 GÜNCELLEME 13.06.2014 13:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Acın Ilıcalı yeni sezonda yine jüri de değişikliğe gidiyor. O Ses Türkiye'nin daimi jüri üyesi Murat Boz yeni sezonda Acun Medya'nın başka bir yarışmasına transfer oluyor. Magazin basınındaki son yorumlara göre Acun Ilıcalı yeni sezonda kendi kanalı tv8 ekranını renklendirecek olan Yetenek Sizsiniz Türkiye'de Murat Boz'a görev verecek. Boz'un boşalttığı koltuğa ise kimin geleceği merak konusuydu..

Güneş'in haberine göre Murat Dalkılıç'ın adı Acun ılıcalı'nın programı 'O Ses Türkiye' yarışmasında jüri koltuğu için geçiyor. Yetenek Sizsiniz'e transfer olan Murat Boz'un yerine Hadise'yle O Ses'te olacağı konuşulan Dalkılıç, önceki gece Ilıcalı'nın Levent'te bulunan ofisinden çıkarken görüntülendi. Kısa kot şortuyla objektiflere gülerek poz veren popçu, sevgilisi Merve Boluğur'un arabasını kullandığı görüldü. Kısa kot şortuyla objektiflere gülerek poz veren popçu, sevgilisi Merve Boluğur'un arabasını kullandığı görüldü.

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz'in jüri üyelerinde son durum ise şu şekilde; geçtiğimiz sezon Sergen Yalçın'ın yer aldığı yarışmaya yeni sezonda Eser Yenenler dahil olmuştu. Ilıcalı Hülya Avşar'ın ise demirbaşı olduğunu söylemişti.

YORUMLAR 1
  • mine 8 yıl önce Şikayet Et
    o ses türkiyedeki murat bozu çok seviyordum şarkılarını bayılıyordum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi