Yayman: Kürdistan Türkiye'ye bağlanabilir

Hüseyin Yayman, Musul ve Kerkük'ü de içine alacak bir Kürdistan'ın Türkiye'ye bağlanabileceğini söyledi.

Yayman: Kürdistan Türkiye'ye bağlanabilir
Yayman: Kürdistan Türkiye'ye bağlanabilir
GİRİŞ 16.06.2014 09:29 GÜNCELLEME 16.06.2014 09:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CNN Türk ekranlarında yayınlanan "Ankara Günlüğü" programında Hande Fırat, Utku Çakırözer ve Hüseyin Yayman, IŞİD'in Musul'u işgal etmesini tartıştı.

TÜRKLERİN RÜYASI

Irak'ın bölünebileceği uyarısında bulunan Hüseyin Yayman, "Ben önümüzdeki dönemde Irak'ın bölünme senaryoları üzerinden tekrar Türklerin rüyası Musul-Kerkük tartışmalarının daha fazla gündeme gelebileceğini düşünüyorum" dedi.

KÜRDİSTAN BÖLGESİ TÜRKİYE'YE BAĞLANABİLİR

Irak'ın üçe bölünme tartışmalarının oluduğunu söyleyen Yayman, Musul-Kerkük'ün yani Kürdistan bölgesinin Türkiye'ye bağlanabileceğini söyledi.

YORUMLAR 5
  • Hain Kurt 9 yıl önce Şikayet Et
    tek devlet veya iki kardes devlet.... bence iyi olur... klurt turk birbirini yemektense, bir olup dusmana karsi dik durmak cok daha iyi... Belki iki devlet tek bir cati altinda birlesir... Turk-Kurt Federasyonu gibi, altinda Turkiye & Kurdistan :) neden olmasin... cok kan akti buralarda, artik dursun, baris huzur mutluluk gelsin bu bolgeye...
    Cevapla
  • anlayana 9 yıl önce Şikayet Et
    önce yapıştır sonra ayır taktiğimi. önce yapıştır sonra ayır taktiğimi ? ? ? önce türkiyeye katılacak sonra türkiyenın bir parçasını alıp gidecek ! ! ! çok tehlikeli bir taktik ! ! !
    Cevapla
  • ahmet okutan 9 yıl önce Şikayet Et
    BARZANİNİN İNSAFINA BIRAKILAMAZ TÜRKMENLER. türkmeneli bölgesinde ırak bölünürse güvenceye alınıp,devlet kurmalılar..yada ırak ın bütünlüğü içinde kendi özerk yönetimlerini oluşturmalılar..
    Cevapla
  • mevhibe inal 9 yıl önce Şikayet Et
    Havuç!. Onun için mi Mossad 1950 lerden beri Peşmerge eğitiyor? Onun için mi Abede dünyanın her yerinden Kerküke gelen Kürtlere yüzbinlerce dolar para verdi. Onun için mi kerkükte nufus-tapu daireleri yakıldi. Siyonistlerin Büyük İsrail Projesi....Büyük Kürdistan, Büyük Türkiye numaraları ile kotarilmaya çalışılıyor...
    Cevapla
  • Mehmet Çik 9 yıl önce Şikayet Et
    Zannetmiyorum!. İyi iliişkiler kurulabilir. ama onlarında devlet rüyası var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı