Acun'dan sürpriz bir program daha

Acun Ilıcalı'dan bir yarışma sürprizi daha geliyor.

Acun'dan sürpriz bir program daha
Acun'dan sürpriz bir program daha
GİRİŞ 21.06.2014 04:37 GÜNCELLEME 21.06.2014 07:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Birçok başarılı yarışma programına imzasını atan Acun Ilıcalı geçen Kasım ayında tv8'i satın alarak medya patronluğuna adım atmıştı.

Televizyon dünyasında 'Dahi çocuk' olarak nitelendirilen Acun Ilıcalı, yeni yayın döneminde tv8'in en iyi kanallar arasındaki yerini alacağını açıklamıştı.

YENİ PROGRAMIN ADI 'DİLİMİN UCUNDA'

 tv8'in yeni yayın dönemindeki çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiren Ilıcalı, 'Dilimin Ucunda' isimli yarışmayı Türk halkının beğenisine sunacak.

On yıl önce Türk pop müziğinin sevilen ismi Serdar Ortaç'ın sunuculuğunu yaptığı ve o dönemde birçok törende 'En İyi Yarışma' programı ödülünü alan 'Hep Beraber'in bir benzeri olan 'Dilimin Ucunda' yarışmasının ilk etabında 'O Ses Türkiye' yarışmasının son finalistleri yarışmacı olarak yer alacak.

MODERATÖRLÜĞÜNÜ MURAT DALKILIÇ YAPACAK

Programın moderatörlüğünü ise Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Murat Dalkılıç yapacak.

Acun Medya ekibinin 'Dilimin Ucunda' yarışması için önümüzdeki birkaç hafta içinde deneme çekimlerine başlayacağı öğrenildi.

YORUMLAR 1
  • mehmet ince 9 yıl önce Şikayet Et
    acunn a. hangi kafir pis oyunu getiriyon yine insanlari ciplakliga sapikliga alistirdiniz sizingibi insanlar yuzunden televizyona bakacah halimiz kalmadi zaten survivor da kufure hayasizliga terbiye sizlige ahlaksizliga alistirdiniz insanlari örnek turabi bu yeni yarismada ayni turabi modunda yarismaci varmi hangi kufurleri yiyecek insanlar yaziklar olsun size ve sizingibilere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim