Türkiye HD döneme geçiyor! Peki ya siz?

2014 yılında uzaya gönderilen Türksat 4A haberleşme uydusu 15 Temmuz’da hizmete geçiyor.

Türkiye HD döneme geçiyor! Peki ya siz?
Türkiye HD döneme geçiyor! Peki ya siz?
GİRİŞ 15.07.2014 12:29 GÜNCELLEME 15.07.2014 12:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TV kanallarını rahatlıkla izlememize imkân sağlayan Türksat ailesinin bu yeni üyesi, günümüz teknolojisinin özelliklerini ekranlara taşıyacak. Türksat 4A’nın artıracağı kapasite ile artık Türkiye televizyonlarında, mahalli kanallar bile HD yayın yapma şansını yakalayacak. İzleyiciler daha önce bilmedikleri bir TV izleme keyfi ile tanışacak.

Türksat 4A ile TV yayınlarında başlayacak bu yeni devirde bizleri birçok yenilik ve kolaylık bekliyor. Daha küçük çaplı çanaklarla yayın izleme, daha çok kanal izleme, daha çok HD kanal izleyebilme, daha iyi ses ve resim kalitesi, standart uydu alıcılarıyla izlenemeyen ve daha önce internetten yayın yapan mahalli kanallarında izlenebilmesi gibi getirilerin yanı sıra, ciddi bütçeler ayırarak satın alınan HD yayın uyumlu televizyonlar da,  eskisinden 4 kat daha kaliteli yeni HD kanallarla hak ettiği değeri bulacak. 

Peki herkes Türksat 4A haberleşme uydusunun avantajlarından faydalanabilecek mi? Elbette yeni bir haberleşme uydusunun hayata geçmesi ile TV ve Radyo kanallarının frekanslarında değişiklikler olacak. Bu frekans değişikliklerinin otomatik olarak güncellenmesini sağlayan bir HD uydu alıcınız yoksa 15 Temmuz’da TV izlemekte sorun yaşayabilirsiniz.  Ancak bu sorunu aşmak oldukça kolay. 

Next&NextStar Güvenlik Sistemleri, Next&NextStar Küçük Ev Aletleri, Next&NextStar Next Power Rock III PowerBank gibi ürünleri ile hayatınızı kolaylaştıran Next&NextStar, uydu alıcılarındaki başarısını ve sağladığı kolaylıkları HD döneminde de hizmetinize sunuyor. 2013 yılında Türksat’ın hayata geçirdiği TKGS’yi (Türksat Kanal Güncelleme Sistemi), tüm Next&NextStar ürünlerine tanımlatıldığı için Next&NextStar kullanıcıları HD döneme hiçbir sorun yaşamadan geçiyor. Haberleşme uydularında gerçekleşen her türlü değişiklik otomatik güncelleme özelliği sayesinde, siz parmağınızı kıpırdatmadan hizmetinize sunuluyor.

İnanılmaz bir renk zenginliği ve göz alıcı bir keskinliği yaşamak, HD dönemin tüm nimetlerinden faydalanmak ve Türkiye televizyonlarını bekleyen HD dönemin her adımında yanında olmak istiyorsanız, her bütçeye ve her ihtiyaca hitap eden ürünleri ile 
Next&NextStar uydu alıcılarının keyfini sürmeye davetlisiniz. 

YORUMLAR 1
  • mesut çakıroğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    scartlı uydu alıcı almayın aldırmayın. sene 2014 hala scartlı HD alıcı palavrası ile milleti dolandırıyorlar scartlı HD alıcı olmaz HDMI çıkışlı alınız tercihiniz bu yönde olsun elde kalan cihazları ucuz çoook ucuz masalıoyla satmaya çalışıyorlar almayın aldırmayın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü