Cübbeli Ahmet'ten canlı yayında sürpriz

Cübbeli Ahmet Hoca kendisine hediye edilen sakal-ı şerifi gösterdi.

GİRİŞ 23.07.2014 07:23 GÜNCELLEME 23.07.2014 07:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, katıldığı bir televizyon programında Peygamber'imizin yaşamından örnekler verdi.

Terör ve sonrasında çıkarılan mezhep kavgalarının dünya genelinde özellikle İslam coğrafyasını yaşanmaz hale getirdiğini anlatan Cübbeli Ahmet, son dönemde bu tür zulümlerden kaçanların Dubai'ye gittiğini ve buraya sığındığını söyledi. Geçtiğimiz hafta Dubai'yi ziyaret ettiğini ve burada çeşitli İslam alemleriyle gönüşme fırsatı bulduğunu anlatan Cübbeli, kutsal emanetleri de ziyaret etme imkanı bulduğunu söyledi.

SAKALI ŞERİF GÖSTERDİ

Canlı yayında kendisine hediye edilen ve Peygamberimize ait olan sakal-ı şerifi de gösteren Cübbeli Ahmet, kızıl olan sakalın, traş sonrasında sahabe tarafından saklanarak bugünlere kadar korunduğunu söyledi.

YORUMLAR 10
  • Fatih YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    SİZE NE ... RİYAKARLAR........... ALLAH ın sevdiği bir insanı sakalını saklayacak kadar seven insanı anlamanız hele hele ona dil uzatmanız haddinize mi düşmüş, sizene be adam sanki sabah aksam ALLAH yolundan ayrılmıyormuş gibi ukala ukala yorum yapmayın... riyakarlar sizi......
    Cevapla
  • PUT DOLU MEYDANLARDA İBRAHİM OLMAK 9 yıl önce Şikayet Et
    Zilkade 99'a. Bizim korunmuş kitabımız Kur'an'dır, sizin ki Buhari, Müslim mi? Resulullah, kılıma saygı gösterin mi demiş hâşâ?
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 9 yıl önce Şikayet Et
    Sakal-ı Şerif ayetlerle sandık içinde dualarla ve camilerde abdestli ziyaret ediliyor. Bu şekilde Çok Muhterem Ahmet Hocaefendi nasıl getirdi.
    Cevapla
  • DUYGUSAL 9 yıl önce Şikayet Et
    UYANIN EY MÜSLÜMANLAR ! UYANMAK VAKTİDİR !. Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (Sallallahu aleyhi ve sellem) sakalıma, saçıma, kılıma sahip çıkın, hırkamı iyi bir yerde saklayıp ara sıra koklayın demiş midir? Hasta bir kadına "idrarını içmeyi" tavsiye etmiş midir? Bunları yapan kişi(ler) asla Hz.Muhammed değildir. Bizim inanıp sevdiğimiz Peygamber Kuran'da tanıtılan bir insandır.Tarikat şeyhi değildir! Hz.Muhammed İslam Vahyi ile geldi, insanları özgürleştirdi. Aracısız kulluğun mümkün olduğunu ve İslam'ın tam da bu olduğunu tebliğ etti. Tarikat şeyhi gibi el öptürmedi, insanlara birey olduklarını, eşit olduklarını anlattı. Mekke müşrikleri bundan dolayı O'na düşman oldular. Sınıfsız, imtiyazsız toplum ideali müşrikleri hep korkuttu.Hala da korkutuyor! Bütün İnsanlar insanlıkta eşittirler; üstünlük takva (sorumlu davranışlar) iledir. Kim daha sorumluluk sahibiyse o üstündür. Peygamber de bizim gibi insandı ama en takvalımızdı! İdeal insana ve O'nun yolundan gidenlere selam olsun
    Cevapla
  • Zilkade99 9 yıl önce Şikayet Et
    Duygusal sen ne anlatıyorsun?. Yazdıklarından anlıyorum ki bu konularda hiç bir ilmin yok.Sadece kendi mantığınla kendi fikirlerinle hareket ediyorsun.Fakat Peygamberimizin sözlerine(hadislere) dil uzatmak senin haddin değil.Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri Ondokuncu Mektupta bu tür vesveseleri(senin dediğin gibi ya uydurmaysa diyenlerin) kesin bir dil ile anlatarak şüphe bırakmamıştır.Bu gün Buhari,Müslim vs Kütübü sittede olan hadisi şeriflerden zerre kadar şüphe etmemek gerektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız